Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένες συναυλίες + ονόματα που θέλατε να δείτε!

jumerang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άρα εγώ τα έχω δει όλα πια;

Εάν προσθέσεις και αυτούς που ήδη έχω δεί...μάλλον ;D

Rory, BB King, Albert King, Purple, Sabbath, King Crimson, Steve Hacket, Santana (4κις), Jeff (2ις), Jethro Τall, Mike Olfield, Dire Straits, Clapton, Rolling Stones, Stanley Clarke& George Duke, Pat Metheny, Georges Benson, Tania Maria, Ronny Jordan, Gary Moore, Sting (3ις), Peter Gabriel, Aziza Mustafa Zadeh (2ις), John McLaughlin, Jan Garbarek...δεν τους θυμάμαι όλους...

Y.Γ. Μα είναι δυνατόν?...Ξέχασα τους Pink Floyd και τη Tina Turner...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εάν προσθέσεις και αυτούς που ήδη έχω δεί...μάλλον ;D

Rory, BB King, Albert King, Purple, Sabbath, King Crimson, Steve Hacket, Santana (4κις), Jeff (2ις), Jethro Τall, Mike Olfield, Dire Straits, Clapton, Rolling Stones, Stanley Clarke& George Duke, Pat Metheny, Georges Benson, Tania Maria, Ronny Jordan, Gary Moore, Sting (3ις), Peter Gabriel, Aziza Mustafa Zadeh (2ις), John McLaughlin, Jan Garbarek...δεν τους θυμάμαι όλους...

Marathon μάλλον ξεχνάς και πως γράφονται τα ονόματα που έχεις δει!!! (αν και δεν σε ζηλεύω και πολύ γιατί δεν θέλω να δω και πολλούς από αυτούς τους κυρίους... Μόνο Rory και Sabbath...)

Εγώ θέλω να δω Peppers, Korn και Disturbed από τους εν ζωή... Αλλιώς θα ήθελα να μπορούσα να δω Pantera, Led Zeppelin, Guns n Roses (αυθεντικό Line Up)...

LA ROJΑ ARMADA

αν και δεν σε ζηλεύω και πολύ γιατί δεν θέλω να δω και πολλούς από αυτούς τους κυρίους... Μόνο Rory και Sabbath...

Eισαι μικρός ακόμα για να ξέρεις όλους τους παραπάνω κυρίους (και κυρίες βεβαίως)...Rory και Sabbath...όποιος πρόλαβε, τους κύριους είδε, οι υπόλοιποι σε DVD!!!

hate you

για πες

Tι να σου πώ? Παρίσι το 80-84...ο Fripp κουστουμάτος, ακίνητος με μια Black Beauty και πίσω του ο Levin....

Πωπω... σβήσιμο ;D

Kαθόλου...έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον Levin και ήταν (σχεδόν) όλο το γκρούπ.

Η συναυλία όμως που με ξύνει, είναι αυτή, στις 10 Φεβρουαρίου ή στις 13...κανείς για παρέα?

http://www.patmetheny.com/tours.cfm

Kαθόλου...έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον Levin και ήταν (σχεδόν) όλο το γκρούπ.

Όχι ρε για μένα λέω. Αράδιασες καμιά 10ρα ονόματα που θα έκανα τούμπες να δω. Τι να λέμε τώρα.

Αράδιασες καμιά 10ρα ονόματα που θα έκανα τούμπες να δω. Τι να λέμε τώρα.

Που να σου πώ και σε πόσες δεν πήγα...υπάρχει μία που έχασα και θα κατηγορώ τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή...1981 (νομίζω) υπήρχε συννένωση των Genesis για μία μόνο συναυλία με το αρχικό σχήμα. Έφευγαν πούλμαν από όλη την Ευρώπη για το Λονδίνο...και δεν πήγα :'( :'( ο βλάξ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου