ManosMegathrash Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Παιδια θελω βοήθεια! Υπάρχει τρόπος να συνδέσω κεφαλή κιθάρας σε ενα απο τα loops του gcx switcher ωστε να την χρισιμοποιήσω σαν "εφε" ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lunar Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 η σελίδα αυτή είναι αρκετά κατατοπιστική, οι αριθμήσεις 1-13 είναι μερικοί από τους τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gcx. Νομίζω θα λύσουν τις όποιες απορίες. http://www.voodoolab.com/gcx.htm ttp://www.myspace.com/trioaynan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ManosMegathrash Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Δε βρήκα ακριβως αυτο που ψαχνω :/ Στην ουσία θέλω να αλλάζω μεταξυ 2 κεφαλών αλλα δεν θελω να μου χαλάσει τη συνδεσμολογία γιατί έχω και εναν τελικό στο τέλος μετά το gcx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Συνδέεις σε κάποια απ'τις λούπες του GSX : amp send----GSX loop return amp input----GSX loop send (εάν το κεφάλι είναι λαμπάτο, θέλει φορτίο στην έξοδο του, οπότε το συνδέεις ή με καμπίνα,ή κάποιο dummy load.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ManosMegathrash Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Ποιο το νοημα να συνδέσω καμπίνα αφου ετσι κι αλλιως μετα το gcx υπάρχει τελικός και μετά καμπίνα? ετσι κι αλλιως οταν θα χρησημοποιω την κεφαλή ολα τα αλλα loops θα ειναι bypass! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Γιατί ο τελικός του ενισχυτή σου, πρέπει να "βλέπει" φορτίο συνεχώς(άν είναι λαμπάτος) Στο GCX έχεις συνδέσει μόνο τη προενίσχυση του κεφαλιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ManosMegathrash Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 Για ριξε μια ματια σε αυτο το set up στη φωτογραφία! Η εξοδος για την καμπίνα απο την κεφαλή δεν ειναι συνδεμενη σε καμπίνα αλλα σε attenuator, αν δεν κανω λαθος, και μετά απ την κεφαλή παει στον τελικο. Δεν εχω καταλάβει ακριβώς τη χρηση του attenuator, αλλα μήπως αρκει αυτο και δεν χριαζεται να ζυνδεθει με καμπίνα και η κεφαλή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 Είναι ακριβώς αυτό που σου περιέγραψα πρίν Συνδέεις σε κάποια απ'τις λούπες του GSX : amp send----GSX loop return (Edit: sorry GCX ;D) amp input----GSX loop send (εάν το κεφάλι είναι λαμπάτο, θέλει φορτίο στην έξοδο του, οπότε το συνδέεις ή με καμπίνα,ή κάποιο dummy load.) Το attenuator σε maximum attenuation γίνεται dummy load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ManosMegathrash Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Δεν ξερω ομως καθολου πως να χρησημοποιήσω το attenuator ουτε που μπορώ να προμηθευτώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.tedweber.com/atten.htm Είναι η εταιρεία (Weber) του attenuator της photo που πόσταρες πρίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση