Προς το περιεχόμενο

Θήκη κεφαλής μπάσου για αντιμετωπηση της Υγρασιας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Thomsot η υγρασια καταστρεφει τ παντα,οχι μονο κεφαλη,αλλα κ τν ανθρωπο..Δν αγνοω αλλες προτασεις gdevelek αλλα η μονη καλη προταση ειναι ο αφυγραντηρας...Μαλλον εκει θα καταληξω εκτος κ αν καποιος μ πει κατι καλυτερο κ κατι πιο οικονομικο....γτ ενας απλος π ειδα για 20 τ.μ κανει 150ευρω.Ευχαριστω για τ χρονο σας...

Φιλος, ξερω πολυ καλα τι προκαλει η υγρασια, αλλα και το ποτο και το τσιγαρο και το ξενυχτι. Προσεξε με ομως...

Προφανως θα ειναι το πρωτο σου σοβαρο μηχανημα που περνεις και απο τη χαρα σου δεν ξερεις που να το βαλεις, και σε καταλαβαινω.  ;D

Αν αυτο το μηχανημα ειναι λαμπατο, οταν δουλευει ζεσταινεται και την υγρασια τη διωχνει ολη. Μετα ξαναμαζευει και ουτω καθ εξης.

Το καλυτερο που σε συμβουλευω να κανεις ειναι να το παιζεις οσο περισσοτερο μπορεις, να το μετακινεις (live-σπιτι και τουμπαλιν) οσο περισσοτερο μπορεις και αδιαφορησε για ολα τα αλλα, και σου εγγυουμαι εγω, οτι θα γερασεις με αυτον.

Τα σακουλακια με silica δεν κανουν τιποτε στην περιπτωση αυτη, ειναι για αλλες δουλειες, οπως και ο ενεργος ανθρακας και τα οξειδια του αργιλειου (αλουμινες), και αυτο σαν χημικος που εχω κανει σπουδες (προ αμνημονευτων ετων) μπορω να στο αποδειξω, αλλα δεν ειναι επι του παροντος.

Εγω ζω στην πρεβεζα που 300 μερες το χρονο εχει 100% υγρασια και εχω μηχανηματα της δεκαετιας του 70 και ακομα δουλευουν μια χαρα.

Αδιαφορησε λοιπον και κανε με τον ενισχυτη σου αυτο για το οποιο κατασκευαστηκε. Για τα υπολοιπα εχει φροντισει ο κατασκευαστης του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλος, ξερω πολυ καλα τι προκαλει η υγρασια, αλλα και το ποτο και το τσιγαρο και το ξενυχτι. Προσεξε με ομως...

Προφανως θα ειναι το πρωτο σου σοβαρο μηχανημα που περνεις και απο τη χαρα σου δεν ξερεις που να το βαλεις, και σε καταλαβαινω.   ;D

Αν αυτο το μηχανημα ειναι λαμπατο, οταν δουλευει ζεσταινεται και την υγρασια τη διωχνει ολη. Μετα ξαναμαζευει και ουτω καθ εξης.

Το καλυτερο που σε συμβουλευω να κανεις ειναι να το παιζεις οσο περισσοτερο μπορεις, να το μετακινεις (live-σπιτι και τουμπαλιν) οσο περισσοτερο μπορεις και αδιαφορησε για ολα τα αλλα, και σου εγγυουμαι εγω, οτι θα γερασεις με αυτον.

Τα σακουλακια με silica δεν κανουν τιποτε στην περιπτωση αυτη, ειναι για αλλες δουλειες, οπως και ο ενεργος ανθρακας και τα οξειδια του αργιλειου (αλουμινες), και αυτο σαν χημικος που εχω κανει σπουδες (προ αμνημονευτων ετων) μπορω να στο αποδειξω, αλλα δεν ειναι επι του παροντος.

Εγω ζω στην πρεβεζα που 300 μερες το χρονο εχει 100% υγρασια και εχω μηχανηματα της δεκαετιας του 70 και ακομα δουλευουν μια χαρα.

Αδιαφορησε λοιπον και κανε με τον ενισχυτη σου αυτο για το οποιο κατασκευαστηκε. Για τα υπολοιπα εχει φροντισει ο κατασκευαστης του.

Συναδελφος????

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου