Προς το περιεχόμενο

Το Rock στην Ελλαδα και η αφομοίωση του.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mustafank οντως καποιοι κρυβονται πισω απο το μανδυα της επαναστασης για να δικαιολογησουν τη μουσικη τους αποτυχια.. απλα δεξου οτι υπαρχουν πολλες και καλες μπαντες εκει εξω που κρατανε σοβαρη σταση στα μουσικα δρωμενα χωρις να ξεπουλιουνται.

Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.Απλά, χρειάζεται να ορίσεις τι εννοείς ως ξεπούλημα.

Για μένα, δεν είναι ξεπούλημα, επειδή έχεις απήχηση, να βγάζεις πολλά χρήματα από το επάγγελμά σου.

Ξεπούλημα θεωρώ να πλασάρεις σκόπιμα μια ιδεολογία και τρόπο ζωής, που ξέρεις πως πουλάει, πράττοντας, στην καθημερινότητά σου, τα ακριβώς αντίθετα(ίσως, όμως, η παρούσα τοποθέτηση να είναι θέμα άλλης συζήτησης  :-\).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 165
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Δεν ακουω μεταλ αλλα θεωρω οτι ειναι λαθος η προσεγγιση ωριμης και ανωριμης μουσικης.. δεν μπορει η μουσικη να μπαινει σε τετοια πλαισια.. Mustafank οντως καποιοι κρυβονται πισω απο το μανδυα της επαναστασης για να δικαιολογησουν τη μουσικη τους αποτυχια.. απλα δεξου οτι υπαρχουν πολλες και καλες μπαντες εκει εξω που κρατανε σοβαρη σταση στα μουσικα δρωμενα χωρις να ξεπουλιουνται.

Λοιπόν επειδή με αυτούς εκεί που είδες, με τους περισσότερους έχω παίξει και τους ξέρω από λίγο ως αρκετά, θα σου πω τούτο:

Οι πιο πολλοί αυτούς τους γέροντες συνεχίζουν στο ίδιο «τέμπο», βαράνε τις ίδιες μουσικές κλπ. Δεν «ξεπουλήθηκαν» όπως λες, σε γενικές γραμμές.

Όμως όσο και αν τους εκτιμώ (και κάποιους μάλιστα τους συμπαθώ και πάρα πολύ), μουσικά αρκετοί έχουν μείνει εκεί- δεν πήγαν λίγο παρακάτω και κατά την άποψη μου δεν εξελίχθηκαν. Όχι ότι είναι κακοί σε αυτό που κάνουν- το αντίθετο θα έλεγα και ορισμένοι είναι εξαιρετικοί- αλλά να το πω με πολύ διάθεση, ΄κάπου «κόλλησε η βελόνα» βρε παιδί μου  ;D

Πάντως έχει πλάκα να κοιτάς πίσω και να βλέπεις πως ήσουν. Με βρήκα πολύ διασκεδαστικό  ;D Καλός ήμουν και τότε (ψωνάρα), αλλά ευτυχώς πήγα παρακάτω  ;)

Όμως με έναν από τους κυρίους του documentary έχουμε μια μπάντα και παίζουμε μόνο Judas Priest- έτσι για να θυμόμαστε και από κρατάει η (μουσική) σκούφια μας.

Παράλληλα δε, με το άλλο γκρουπ παίζουμε από Herbie Hanckok και jaco pastorius, μέχρι Simply Red και εγώ δεν ξέρω τι... Και να μην σου πω τι άλλα στιλ, είδη κλπ έχω παίξει γιατί θα φρικάρεις  ;D

Το θέμα λοιπόν είναι να μην είσαι «κολλημένος» όταν είσαι μουσικός, γιατί θα χάσεις μεγάλο κομμάτι από αυτά που υπάρχουν γύρω σου.

Όπως πολύ σωστά σου είπε ο Audiokostas, μεγαλώνεις και απομυθοποιείς. Ωραία τα παραμυθάκια, αλλά κοιτώντας πίσω και έχοντας ζήσει την εποχή του ντοκιμαντέρ εκ των έσω, ε, δεν μπορώ παρά να γελάω (με την καλή έννοια)  ;D ;)

all this has happened before and will happen again

Το θέμα λοιπόν είναι να μην είσαι «κολλημένος» όταν είσαι μουσικός, γιατί θα χάσεις μεγάλο κομμάτι από αυτά που υπάρχουν γύρω σου.

το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα αυτο χρησιμοποιειται κυριως απο μουσικους για να δικαιολογησουν τις συμμετοχες τους σε τελειωμενα σκυλαδικα και οχι επειδη παιζουν pastorius..

• Moderator

το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα αυτο χρησιμοποιειται κυριως απο μουσικους για να δικαιολογησουν τις συμμετοχες τους σε τελειωμενα σκυλαδικα και οχι επειδη παιζουν pastorius..

Φίλε μου, όσο και να μην μας αρέσει its a living διότι εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε  :D

Μακάρι να ήμασταν αμέρικα και να ήταν άλλο το «mainstream». Αλλά τι να κάνει και ο έρημος ο μουσικός που το έχει επιλέξει για βιοπορισμό; Θα παίξει και την συρτορούμπα και τα χασάπικα και τα... μανάβικα, γιατί ειδάλλως θα κάνει... πείνα  ;D 

all this has happened before and will happen again

Φίλε μου, όσο και να μην μας αρέσει its a living διότι εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε  :D

Μακάρι να ήμασταν αμέρικα και να ήταν άλλο το «mainstream». Αλλά τι να κάνει και ο έρημος ο μουσικός που το έχει επιλέξει για βιοπορισμό; Θα παίξει και την συρτορούμπα και τα χασάπικα και τα... μανάβικα, γιατί ειδάλλως θα κάνει... πείνα  ;D   

δεν το κατακρινω ουτως η αλλως ειμαι μικρος σε ηλικια για να ξερω απλα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει αλλη λυση . ειμαι σιγουρος οτι πολλοι καταφερνουν και βιοποριζονται χωρις να χρειαστει να πανε σε τετοια μαγαζια.. Τελος το off topic αλλα δεν ειναι και πολυ ωραιο οι μεγαλυτεροι να μας περνατε τη φιλοσοφια οτι οκ ασχοληθειτε με τη μουσικη αλλα να ξερετε αν θελετε να ζησετε απο αυτο θα καταληξετε στα σκυλαδικα ..

οσο για το ροκ και αυτο περασε απο το "βαλκανικο" φιλτρο με αποτελεσμα φοβερη επιτυχια να κανουν μονο οσοι το μπασταρδεψανε με τετοια ακουσματα οπως οι πυξ λαξ πχ.

αλλα ενα καλο της παγκοσμιοποιησης ειναι οτι οι νεες γενιες ευτυχως δεν μεγαλωνουν με ατζελα δημητριου και πανταζη αλλα με lady gaga και justin bieber  ;D με αποτελεσμα να γυρναει το πραγμα και πλεον κατι ποπ ροκ τυποι οπως ο μυρωνας στρατης και οι ονιραμα να ζουν μια χαρα απο αυτο.

συμφωνειτε με αυτη την αποψη ?

και πλεον κατι ποπ ροκ τυποι οπως ο μυρωνας στρατης και οι ονιραμα να ζουν μια χαρα απο αυτο.

συμφωνειτε με αυτη την αποψη ?

τι έπρεπε να γίνουν δηλ...κλέφτες? εδώ άλλοι γίνονται πολιτικοί...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

αλλα ενα καλο της παγκοσμιοποιησης ειναι οτι οι νεες γενιες ευτυχως δεν μεγαλωνουν με ατζελα δημητριου και πανταζη αλλα με lady gaga και justin bieber.

Δοξα τω Θεω....hot.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

......... και πλεον κατι ποπ ροκ τυποι οπως ο μυρωνας στρατης και οι ονιραμα να ζουν μια χαρα απο αυτο.

Όσο περνάει η μπογιά τους.....

Άσε που έρχεται και η οικογένεια μετά.  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Να δω την Άντζελα Δημητρίου να φοράει... σπαλομπριτζόλες ολούθε  ;D για να πιάσει τον παλμό της παγκοσμιοποίησης  ;D και τι στον κόσμο  ;D ;D ;D

Δοξα τω Θεω....hot.gif

νταξει το mainstream θα ειναι παντα κατι απλο και ευπεπτο. χιλιες φορες η γκαγκα και ο τιεστο παρα τα σκυλια !

θα ικανοποιηθει και η επιθυμια του φιλου να γινουμε αμερικα ! καποιες παραδοσεις ειναι καλο να φευγουν  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου