Προς το περιεχόμενο

Seymour Duncan vs. EMG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δες το πρώτο από τα 3 βιντεάκια που έβαλα πιο πάνω να δεις τι εννοώ.. το όσο περισσότερο το output τόσο περισσότερο η βρώμα δε νομίζω ότι ισχύει..

α και από το δεύτερο πήγαινε στο 6:00..

Τα έχω δει ρε συ εδώ και καιρό όλα όσα έχεις βάλει, γενικά όλα όσα έχουν να κάνουν με μαγνήτες κλπ. Συγκεκριμένα για τα βιντεάκια που μου λες όμως δε μπορείς να βγάλεις άκρη γιατί ο τύπος παίζει με έναν spider στο insane κανάλι, που ως γνωστόν είναι τίγκα στο gain, οπότε η διαφορά στο output του JB με τον 81 δε μπορεί να γίνει αντιληπτή. Για να μπορέσει να καταλάβει κάποιος τη διαφόρα στο output και τη βρώμα που μπορεί να βγάλει κάποιος ανάμεσα σε αυτούς τους 2 μαγνήτες θα πρέπει να παίξει με πολύ λιγότερο gain, όπου φυσικά ο 81 θα έχει εμφανώς περισσότερο γκάζι και βρώμα από τον JB. Γι'αυτό πολλές φορές (θα το έχεις διαβάσει κι εσύ λογικά) προτείνουν σε άτομα που κάνουν παράπονα για τον ενισχυτή τους πως δεν έχει όσο γκάζι θέλουν, να δοκιμάσουν EMG πριν αλλάξουν ενισχυτή!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Βασικά να ψηφίσω κανέναν;;;;  :P

Εγώ που παίζω τον 81 του κόβω πρίμα και χώνω λίγα χαμηλομεσαία με το EQ. Ουσιαστικά αυτό που με κάνει να τον χρησιμοποιώ δεν είναι το EQ του μαγνήτη αυτού καθε αυτού αλλά το ότι είναι tight και ξεχωρίζουν οι νότες που παίζω. Και φυσικά το άπειρο output. Τα τζιτζίκια δεν τα μπορώ αλλά θέλω articulation( δεν μπορώ να βρώ την ελληνική λέξη :p ) και ο SD εδώ είναι για τα αυτιά μου "ναι μεν αλλά..."

Αυτά  8)

You are wrong f**ked and overatted...

Όντως, τους έχω βρει κι εγώ αυτούς εδώ και καιρό, μάλιστα τότε που ήθελα να πάρω τους dragonfire δεν έστελαν Ελλάδα, αλλά δεν έτυχε να τους πάρω. Έχεις δοκιμάσει κάποιον από αυτούς να μου πεις άποψη σε σχέση με τους EMG;

Όντως, τους έχω βρει κι εγώ αυτούς εδώ και καιρό, μάλιστα τότε που ήθελα να πάρω τους dragonfire δεν έστελαν Ελλάδα, αλλά δεν έτυχε να τους πάρω. Έχεις δοκιμάσει κάποιον από αυτούς να μου πεις άποψη σε σχέση με τους EMG;

Δεν έχω δοκιμάσει αλλά σκέπτομαι να χτυπήσω ένα σύντομα γιατί έχουν και χαμηλό κόστος (άρα και χαμηλό ρίσκο). Πάντως, απ ότι λένε οι χρήστες τους, δεν έχουν μεγάλη διαφορά απ τα original.

Αυτό έχω διαβάσει κι εγώ. Αν είχα 1-2 κιθάρες ακόμα θα έπαιρνα κι εγώ. Άμα κάνεις τελικά την κίνηση πες εντυπώσεις :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου