Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα Κιθαρας με Αεροπλανο ΙΙ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξαναβάζω κιθάρα σε αεροπλάνο στον αιώνα τον άπαντα.

Ήρθε μετά την πτήση χωρίς χερούλι ξερωγω.

www.myspace.com/nechayevschina

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

για αυτο πρεπει να εχεις Fender,ξεβιδωνεις μπρατσο,το χωνεις μαζι με το σωμα αναμεσα στα ρουχα σου και εισαι πασας...ουτε θηκες ουτε αλλες τετοιες αηδιες.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δεν ξαναβάζω κιθάρα σε αεροπλάνο στον αιώνα τον άπαντα.

Ήρθε μετά την πτήση χωρίς χερούλι ξερωγω.

H κιθάρα? JEM έχεις? ;D

για αυτο πρεπει να εχεις Fender,ξεβιδωνεις μπρατσο,το χωνεις μαζι με το σωμα αναμεσα στα ρουχα σου και εισαι πασας...ουτε θηκες ουτε αλλες τετοιες αηδιες.... ;D

Στις set neck να δείς ωραία πράγματα!  ;D

Αυτο γιατι δεν ειναι sticky? ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=169988.0

Οποιος ταξιδευει συχνα με αεροπλανο (και καθεται παραθυρο) εχει δει πως πετανε τα κιβωτια που ειναι τυλιγμενα με fragilοταινιες... μπορει να σπαζονται κιολας και να το κανουν επιτηδες. Και δεν ειναι ελληνικη μαγκια, το κανουν και σε "πολιτισμενες" χωρες. Και μετα βεβαια εχουμε και τα ατυχηματα.

Αυτο γιατι δεν ειναι sticky? ;D

Γιατί στα "Λυμένα" του Guitars υπάρχουν ήδη δυο παρόμοια θέματα με μεταφορά κιθάρας με αεροπλάνο.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Γιατί στα "Λυμένα" του Guitars υπάρχουν ήδη δυο παρόμοια θέματα με μεταφορά κιθάρας με αεροπλάνο.

Αφου κανενα απο τα δυο δεν εχει το βιντεο :P

Αναφέρεται και σε ένα τέταρτο σχετικό θέμα, του οποίου το λινκ πάω να ποστάρω σε ένα εκ των δυο αυτών.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Το καλυτερο ειναι να σκασεις με την κιθαρα στο αεροπλανο και να πεις "μα μου ειπανε οτι ειναι οκ" η να περασεις και να πεις αδιαφορα "μην ανησυχεις το εχω κανονισει"

Το καλυτερο ειναι να σκασεις με την κιθαρα στο αεροπλανο και να πεις "μα μου ειπανε οτι ειναι οκ" η να περασεις και να πεις αδιαφορα "μην ανησυχεις το εχω κανονισει"

Μπορεί εδώ να περνάνε κάτι τέτοια ορισμένες φορές αλλά σπάνια θα περάσει κάτι τέτοιο και παραέξω. Στην καλύτερη απλά θ'αφήσεις την κιθάρα σε κανένα φίλο στο αεροδρόμιο. Στη χειρότερη, η κιθάρα θα ταξιδέψει (και θα διαλυθεί) μέσα στη gigbag κι εσύ θα κλαίς...

Πριν μερικα χρονια στην Αγγλια ηταν ενας περιεργος (να ηταν ο μονος...) στο check in που μου ελεγε πως οτι και να γινει η κιθαρα πρεπει να παει με τις βαλιτσες, εγω επεμενα οτι παει πανω και καταληξαμε οτι θα πρεπει να τα βρω με τον πιλοτο! Δεν ξερω αν προβλεπεται κατι τετοιο, αλλα μετα το check in δεν ασχοληθηκε κανεις και η κιθαρα μπηκε κανονικα στο αεροπλανο.

Το χειροτερο που μου εχει τυχει ειναι να την πληρωσω σαν (πολυ) υπερβαρη χειραποσκευη.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου