stam and the witches Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξαναβάζω κιθάρα σε αεροπλάνο στον αιώνα τον άπαντα. Ήρθε μετά την πτήση χωρίς χερούλι ξερωγω. www.myspace.com/nechayevschina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 για αυτο πρεπει να εχεις Fender,ξεβιδωνεις μπρατσο,το χωνεις μαζι με το σωμα αναμεσα στα ρουχα σου και εισαι πασας...ουτε θηκες ουτε αλλες τετοιες αηδιες.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξαναβάζω κιθάρα σε αεροπλάνο στον αιώνα τον άπαντα. Ήρθε μετά την πτήση χωρίς χερούλι ξερωγω. H κιθάρα? JEM έχεις? ;D για αυτο πρεπει να εχεις Fender,ξεβιδωνεις μπρατσο,το χωνεις μαζι με το σωμα αναμεσα στα ρουχα σου και εισαι πασας...ουτε θηκες ουτε αλλες τετοιες αηδιες.... ;D Στις set neck να δείς ωραία πράγματα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pointy Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Αυτο γιατι δεν ειναι sticky? ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=169988.0 Οποιος ταξιδευει συχνα με αεροπλανο (και καθεται παραθυρο) εχει δει πως πετανε τα κιβωτια που ειναι τυλιγμενα με fragilοταινιες... μπορει να σπαζονται κιολας και να το κανουν επιτηδες. Και δεν ειναι ελληνικη μαγκια, το κανουν και σε "πολιτισμενες" χωρες. Και μετα βεβαια εχουμε και τα ατυχηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Αυτο γιατι δεν ειναι sticky? ;D Γιατί στα "Λυμένα" του Guitars υπάρχουν ήδη δυο παρόμοια θέματα με μεταφορά κιθάρας με αεροπλάνο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pointy Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Γιατί στα "Λυμένα" του Guitars υπάρχουν ήδη δυο παρόμοια θέματα με μεταφορά κιθάρας με αεροπλάνο. Αφου κανενα απο τα δυο δεν εχει το βιντεο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Αναφέρεται και σε ένα τέταρτο σχετικό θέμα, του οποίου το λινκ πάω να ποστάρω σε ένα εκ των δυο αυτών. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psycho969 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Το καλυτερο ειναι να σκασεις με την κιθαρα στο αεροπλανο και να πεις "μα μου ειπανε οτι ειναι οκ" η να περασεις και να πεις αδιαφορα "μην ανησυχεις το εχω κανονισει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Το καλυτερο ειναι να σκασεις με την κιθαρα στο αεροπλανο και να πεις "μα μου ειπανε οτι ειναι οκ" η να περασεις και να πεις αδιαφορα "μην ανησυχεις το εχω κανονισει" Μπορεί εδώ να περνάνε κάτι τέτοια ορισμένες φορές αλλά σπάνια θα περάσει κάτι τέτοιο και παραέξω. Στην καλύτερη απλά θ'αφήσεις την κιθάρα σε κανένα φίλο στο αεροδρόμιο. Στη χειρότερη, η κιθάρα θα ταξιδέψει (και θα διαλυθεί) μέσα στη gigbag κι εσύ θα κλαίς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pointy Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Πριν μερικα χρονια στην Αγγλια ηταν ενας περιεργος (να ηταν ο μονος...) στο check in που μου ελεγε πως οτι και να γινει η κιθαρα πρεπει να παει με τις βαλιτσες, εγω επεμενα οτι παει πανω και καταληξαμε οτι θα πρεπει να τα βρω με τον πιλοτο! Δεν ξερω αν προβλεπεται κατι τετοιο, αλλα μετα το check in δεν ασχοληθηκε κανεις και η κιθαρα μπηκε κανονικα στο αεροπλανο. Το χειροτερο που μου εχει τυχει ειναι να την πληρωσω σαν (πολυ) υπερβαρη χειραποσκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση