karozas76 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Κατι διαφορετικο απο αυτα που συνηθως γραφω.Σχολιαστε ελευθερα ;) BIRDS-003.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Μπραβο. Μου αρεσε πολυ. Κατι διαφορετικο οντως. Μου θυμισε camel. We are the Sultans Of Swing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Μ αρεσε πολυ. Ισως αν ειχε λιγο πιο συγκεκριμενη μελωδια στο μερος που ανεβαινει-εσυ βεβαια ξερεις πολυ καλυτερα πως θες να ειναι. Νομιζω παντως οτι βγαινει αυτο που θες να δωσεις-το κομματι σε βαζει στο mood του. Επισης πολυ ωραιες κιθαρες. Tα τυμπανα τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Μ αρεσε πολυ. Ισως αν ειχε λιγο πιο συγκεκριμενη μελωδια στο μερος που ανεβαινει-εσυ βεβαια ξερεις πολυ καλυτερα πως θες να ειναι. Νομιζω παντως οτι βγαινει αυτο που θες να δωσεις-το κομματι σε βαζει στο mood του. Επισης πολυ ωραιες κιθαρες. +1 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Πολύ καλό. Μου θύμισε λίγο από το meddle των pink floyd και συγκεκριμένα το one of these days. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 thanx guys... :)σε οτι αφορα τη μελωδια εχετε δικιο αλλα στερεψα. τα τυμπανα ειναι abbey road 60s drummer απο native instruments. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Παρα πολυ καλο! Μπραβο!!!! Εμενα μου θυμισε τα armagedon I και II των τερμιτων! My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Θαυμάσιο, και μόνο που το άκουσα 4 φορές καπάκι κάτι λέει. Εμένα δεν μου θύμισε τίποτε. :D Μπράβο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Πολύ ενδιαφέρον και όμορφο! Keep on! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2012 σας ευχαριστω ολους για τα πολυ ενθαρρυντικα σχολια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση