alexkon13 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Απο οτι ξερω δεν υπαρχουν καπακια για να αλλαξω στους EMG αλλα εχω φαγωθει να τους κανω κοκκινους... Γινεται με καποια ειδικη βαφη? Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rage Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Αφου ειναι πλαστικο καπακι.... λιγο τριψιμο... Ασταρομα με ασταρι για πλαστικα μοντελα...(λεπτοκοκο δλδ) Και με ενα σπρεϋ απο σωστη αποσταση... Αν εχεις καποιο γνωστο σου που εχει αερογραφο και κατεχει απο μοντελισμο κλπ θα στο κανει σε 20 λεπτακια. http://i191.photobucket.com/albums/z109/rageop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Επειδη ειμαι newbης σε αυτα τι ειναι το ασταρι και το ασταρομα? Που μπορω να τα βρω? Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Το αστάρι είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται για να μονωθεί η επιφάνεια που θα βαφτεί και να γίνει όσο πιο λεια γίνεται ώστε η βαφή να έχει καλύτερη εφαρμογή. Το αστάρωμα είναι η εφαρμογή του ασταριού. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 λοιπον φιλος ,τσιμπας τον emg,πας σε μαγαζι με ειδη μοντελισμου (πλαστικομοντελισμο ετσι? μη μου πας σε κανενα με φωτομοντελα :)) και λες του μαγαζατορα οτι θελεις να το βαψεις ,αυτος θα σου δωση το καταλληλο προιον, τα χρωματα μοντελισμου βγαινουν και σε σπρευ (πολυ μικρα),διαλεξε ενα χρωμα(κοκκινο? :P) θα σου δωση και ενα ασταρακι ,πες του οτι ειναι η πρωτη σου φορα και θα σου πει και οδηγιες(εμεις οι μοντελιστας ειμαστε φιλικοι 8)) το ασταρι ειναι.....ααα ασε με προλαβαν αλλοι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rage Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 (εμεις οι μοντελιστας ειμαστε φιλικοι 8)) ;D ;D ;D ;D μοντελιστας...ετσι θα μας λεω τωρα. http://i191.photobucket.com/albums/z109/rageop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 μοντελιστας...ετσι θα μας λεω τωρα. ετσι ετσι ....τας μοντελιστας ,τας προπονητας ,τας καθηγητας ,τας αυνανισ.... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Οκ παιδια ευχαριστω παρα πολυ... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση