Προς το περιεχόμενο

Οχι που θα αφησω να τραγουδαει μονο o Freerock & o LK!

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραιο κομματακι, η φωνη επιεικως μετρια και δυστυχως παρασερνει και το κομματι.

Γνωμη μου ειναι, καλυτερα να γραφεις και να τα τραγουδανε αλλοι.

Συμφωνω με τον jazzjoker οτι χρειαζοταν γυναικεια φωνητικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κατ αρχας προκειται για θρασυτατο σφετερισμο,παρακαλω να επιληφθει η διαχειριση διοτι μιαν καριερα που χτισαμε δω χαμω δεν ειναι δυνατον να μας τηνε αμφισβητει ενας φανατικος τελετζής.. :P ;D

Στα επουσιωδη τωρα... ;D

Μουσικα ειναι το καλυτερο σου.

Ωραιες πινελιες πληκτρων-κιθαρας που δεν κανουν το πραμα συμπυκνωμενη ντοματα,πραγμα που σημαινει οτι η ενορχηστρωση ειναι γενικα πολυ καλη!

Εχω μια ενσταση σε μια μποτα των τυμπανων που με πεταει εξω,αυτη που παιζει 16ο παρεστιγμενο  :( (πλακα κανω,δεν ξερω θεωρια και τετοια.. ;D) η παρατηρηση ομως ισχυει... ;)

Συνεχιζοντας το review στο σφετεριστικο σου αυτο ασμα.. ;D νομιζω οτι,μια πιο εμπλουτισμενη μπασογραμμη την χρειαζοτανε.(Μην τον βαρας ρε τον μπασιστα,ανθρωπος ειναι κι αυτος με αισθηματα,αστονα να παιξει και του τα κοβεις μετα στο editing... ;) :D)

Κατι επισης που ισως θα μπορουσα να πω ειναι οτι στο ρεφραιν το κομματι αντι να κορυφωνει,''αδειαζει''.Ισως ηθελε πιο δυνατα τα στρινγκς ή μια κιθαρα να βαραει λιγο αλητικα&απλωμενα με ελαφρα βρωμια (βαλε και λιγο ντραιβ δεν ειν κακο πραμα το μεταλ... :P)

Θα συμφωνησω με τον Yameth οτι ο στιχος ειναι λιγο ''εξω'' απ το υφος του κομματιου.

Ενω ειναι ψυχοπονιαρικος(και αυτη ειναι μια επιλογη που δειχνει οτι εισαι ευαισθητος ανθρωπος,το κατα ποσο δεν σε εκπροσωπει δεν το ξερω)η μπαντα βαραει groove προσεχοντας μην πεσει τσικ..

Γενικα εχω την εντυπωση οτι οι παραγωγες σου ενω εχουν ΠΟΛΥ καλο ηχο,διακατεχονται απο ενα ''σφιξιμο'' απ τη μια να μην ακουστει κατι εξω(Βερολινεζικη αστυνομευση  :D) κι απ την αλλη να αφεθεις κιθαριστικα.(Ανατολιτικος ωχαδερφισμος) ;D

Φωνη:Ο Λακης με εχει μαθει καλα πια.. :o :D

Αυτο που θα προσθετα ειναι οτι δεν υπαρχει σαφης μελωδικη γραμμη φωνητικων σε καποια σημεια.Ωρες ωρες ειναι σα να αυτοσχεδιαζεις.

Σα να ξεχασ :Dες τι ειχες συνθεσει ή δεν ειχες συνθεσει καν γιατι το τσουρεκι ειχε γεμιση σοκολατα...

Δε μπορω να μην πω και παλι οτι η παρατηρηση του Yameth οσο αφορα την κινηση της φωνης πανω-κατω ειναι πολυ σωστη.Παιζεις με 3-4 νοτες μονο αλλα αν αυτο ειναι μια μινιμιμαλιστικη συνειδητη επιλογη,παω πασο.

Τελος να πω φιλος οτι αν δεν κανεις ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ δε μας τρως με τιποτα... ;D ;D

Ο κοσμος παει μπροστα,τα mac γινανε πασατεμπος  :D,θελει και ''βλεπειν'' ο κοσμος πια.. :D

(Κι εγω ντρεπομαι αλλα εχω και καριερα να κανω.. 8) ;D)

Ηταν το καλυτερο σου! ;)

Γνωμη μου ειναι, καλυτερα να γραφεις και να τα τραγουδανε αλλοι.

ενταξει αυτο ειναι σιγουρο.. ;D

αυτοι οι δυο μου...ριχνουν...λιιιιιγο στο τραγουδι... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator

SF θα σου δώσω μια συμβουλή

γράψε ένα τραγούδι για την telecaster ;)

παω στοιχημα θα ειναι το καλύτερο σου ;D

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

• Moderator

Φτου... Όταν είδα τον τίτλο σκέφτηκα... «Μάραθον»  ;D ;D ;D, αλλά τελικά ήταν ο Νίκος.

Το κομμάτι είναι γλυκύτατο, η φωνή σε στιλ απαγγελία έχει μια άποψη, αλλά θα ήθελα να το ακούσω και στην female vocal version  :) 

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου