ignantios Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 με αφορμη το βιντεο που εβαλε ο συμφορουμιτης σε αλλο τοπικ...βρηκα και αυτο.Ακουστε στο 1.40 και μετα....βεβαια ολο ειναι εξαιρετικο! τραγικος ο τυπος.... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 ;D ;D ;D ;D Ωραία παίζει (ασχέτως του look) Ας κεράσω και εγώ έναν μπασίστα- το σόλο ξεκινά γύρω στο 6.40 και όλη η μπάντα είναι... σεμινάριο 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 ... το σόλο ξεκινά γύρω στο 6.40 ... Ενώ πριν το 6:40 παίζει στρωτά. ;D Όντως παιχταράδες, αλλά αν ήμουν εγώ in charge θα του είχα αφαιρέσει όλες τις χορδές εκτός από την Ε και θα τον ανάγκαζα να φοράει στο δεξί αυτό το γάντι. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 ΜελοΔάκηδες παιδί μου... τι περιμένεις; :D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
seldooN Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Κατι τετοια βλεπουμε στα ιντερνετια και καταλαβαινουμε ποσοι "μικροι" ειμαστε ως "μουσικοι" μπροστα σε κατι τετοια..... :o Punk Rock means Freedom! ~Kurt Cobain~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση