aris 17561 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Λοιπον επειδη εχω μια κοντριτσα με τον blakie , σας αφηνω να ψηφισετε κατα βουληση χωρις να εππηρεαζεστε ποιος σας αρεσει καλυτερα σαν ηχοχρωμα... Σημειωτεων ο 6505+ ειναι ο κομπο οποιος εχει μονταριστει σε head... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 χαλαρά engl .. πολύ πιο γεμάτος.. σαν ''καθαρό'' distortion.. εντυπωσιάστηκα βασικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 χαλαρά engl .. πολύ πιο γεμάτος.. σαν ''καθαρό'' distortion.. εντυπωσιάστηκα βασικά... Πιο γεματος ο ενγκλ;;; Μηπως εχω αρχισει να γερναω;; Εγω θα ελεγα πιο πολλα πριμα ο ενγκλ και παντελης ελλειψη μεσσαιων.. Ουτε με πριονοκορδελα η φωτομπαλα.. Ναι ξερω..εχω καταντησει γραφικος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Πιο γεματος ο ενγκλ;;; Μηπως εχω αρχισει να γερναω;; Εγω θα ελεγα πιο πολλα πριμα ο ενγκλ και παντελης ελλειψη μεσσαιων.. Ουτε με πριονοκορδελα η φωτομπαλα.. Ναι ξερω..εχω καταντησει γραφικος.. Όχι ρε συ συμφωνώ απόλυτα. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Με eq όλα στη μέση; Tι ρυθμίσεις έχουν γίνει γενικότερα; http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 τι να σε πω δεν ξέρω αν λέγεται πιο γεμάτο αλλά στο 3:00 (σε σχέση με το 4:30 περίπου που παίζει το ίδιο) είναι πιο ωραίος πως να το πω, πιο professional ήχος.. ή ίσως επειδή μου άρεσε περισσότερο να μου φάνηκε πιο γεμάτο στ' αυτιά μου.. :) πραγματικά δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε πρίμα, μπάσσα και τα σχετικά.. αλλά ο engl εδώ είχε κάτι παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 6505 χαλαρά o fireball λες και ακούω το metalzone με τέρμα το gain :P παίζει μεγάλο ρόλο και το eq όμως... οπότε μην γίνομαι απόλυτος. Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 τι να σε πω δεν ξέρω αν λέγεται πιο γεμάτο αλλά στο 3:00 (σε σχέση με το 4:30 περίπου που παίζει το ίδιο) είναι πιο ωραίος πως να το πω, πιο professional ήχος.. ή ίσως επειδή μου άρεσε περισσότερο να μου φάνηκε πιο γεμάτο στ' αυτιά μου.. :) πραγματικά δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε πρίμα, μπάσσα και τα σχετικά.. αλλά ο engl εδώ είχε κάτι παραπάνω... Το κριτηριο το δικο μου για το συγκεκριμενο συγκριτικο ειναι το ριφ του dystopia (2:03 στον ενγκλ,4:13 στον 6505+) ακου μονο το συγκεκριμενο ριφ...θα ελεγα και το lay it down των ratt(5:18) αλλα δεν το επαιξε ο αρης με τον ενγκλ...μπορει να κανουμε κανενα συγκριτικο 6262 vs fireball σημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Το κριτηριο το δικο μου για το συγκεκριμενο συγκριτικο ειναι το ριφ του dystopia (2:03 στον ενγκλ,4:13 στον 6505+) ακου μονο το συγκεκριμενο ριφ...θα ελεγα και το lay it down των ratt(5:18) αλλα δεν το επαιξε ο αρης με τον ενγκλ...μπορει να κανουμε κανενα συγκριτικο 6262 vs fireball σημερα... χεχε! το 2:03 μ' άρεσε πιο πολύ.. είναι σαν πιο καθαρό distortion για μένα..ίσως αυτό να εννοούσες πιο πάνω για τα πολλά πρίμα χωρίς μεσαία??.. τελικά είναι τι κάνει πιο πολύ στο αυτί του καθένα.. αμέ αμέ να κάνουμε..ίσως και ένα συγκριτικό των παλιών θα ήταν ωραίο..π.χ. peavey studio pro 112 vs marshall vs fender αντίστοιχους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Με τις ΣΥΓΚΕKΡΙΜΕΝΕΣ ρυθμίσεις gain και eq, o Engl ακούγεται πιο "κοφτερός" και ίσως καλύτερος σε κάποιους ως stand alone...βέβαια σε συνθήκες πρόβας/live, ανάμεσα στα πιατίνια δεν θα κόβει ούτε με νυστέρι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση