pericles Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Αλλος ενας καταπληκτικος Drummer :Carl Palmer live 1974 California jam .Απολαυστε τον σε ενα φοβερο σολο . Aφιερωμενο στον SUPERFUNK επειδη του αρεσουν οι 26αρες κασες ;D Επισης σε ολους οσους δεν εχουν ακουσει ELP . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Αλλο ενα μικρο κομματι απο σολο του Carl Palmer Nικο ακου ηχο ο τυπος ,ακου μποτιες με μονοπεταλο 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Aυτο το σολο τι σας θυμιζει ; 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Επισης σε ολους οσους δεν εχουν ακουσει ELP... ...και ζουν σε αλλο πλανητη... ;D ;D Γεια σου ρε Περικλη, μου θυμησες μια μεγαλη μου αγαπη (ELP). Απιστευτη μπαντα, ενας κι ενας, τι να λεμε τωρα.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 ...και ζουν σε αλλο πλανητη... ;D ;D Γεια σου ρε Περικλη, μου θυμησες μια μεγαλη μου αγαπη (ELP). Απιστευτη μπαντα, ενας κι ενας, τι να λεμε τωρα.... Με εφτιαξες πρωι πρωι (θετικα ομως).Οχι μονο groove γαμωτο ΚΑΙ μουσικοτητα χρειαζεται. Μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω πως ορισμενοι εχουν μπερδευτει τοσο πολυ. Ευχαριστω waterfall φιλε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω πως ορισμενοι εχουν μπερδευτει τοσο πολυ. Δεν είναι όλοι 50 χρονών σαν εσένα...και εμένα!!! ;) Και εγώ πάντως, δεν τους ξέρω ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Εσυ marathon αγορι μου εχεις εντρυφυσει στο brain salad surgery (θυμαμαι την διατριβη σου ;D ;D) Νομιζω οτι μεχρι και κιθαρα με το εξωφυλλο /εσωφυλλο του δισκου εχεις φτιαξει . Εγω ειμαι λιγο μεγαλυτερος απο εσενα ισως αλλα οταν τους ακουω /βλεπω σε dvd η tube η βυνιλιο τρελλαινομαι (προς τη θετικη μερια της τρελλας) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Η μονη τεχνοροκ μπαντα που μου αρεσε ποτε ,και μου αρεσει,ισως επειδη κατα βαθος ηταν ......πανκηδες και ροκενρολλαδες με τρομερη τεχνικη.... ;D....καλα για τον Palmer τι να πει κανεις.....μηχανη.....! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 OI ELP ειναι απο τα λιγα Group του progressive rock που προσπαθησα πολλες βορες να ακουσω αλλα ποτε δεν τα καταφερα. θα συνμφωνισω με το σχολιο του βρετανικου τυπου "too much spend of electricity" Palmer αγαπαμε αλλα στους atomic rooster! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Aπλα ΚΟΡΥΦΗ. Αληθεια ετσι μια ΑΠΟΡΙΑ γιατι οι πιο πολλοι απο τους σημερινους ντραμερ αδυνατουν να καταλαβουν πως το snare ειναι το επικεντρο του σετ? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση