Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μπάρας μαγνήτη σε...μαγνήτη (pickup)-Θεσσαλονίκη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει καιρό που μου'χει μπει η ιδέα να αλλάξω το ceramic bar που έχει ο duncan custom μου σε Alnico 8 γιατί πολύς κόσμος (ειδικά στο SD forum) μιλάει για εκπληκτικά αποτελέσματα και ό,τι έχω ακούσει από δείγματα ήχου τους έχει ολίγον τι δικαιώσει.

Το πρόβλημα είναι ότι τα χέρια μου δε πιάνουν σε κάτι τέτοια και δε θέλω να χαλάσω κάτι που κάνει 80 ευρώ (τον custom που προανέφερα).Ξέρετε κανέναν στη Θεσσαλονίκη που να έχει κάνει παρόμοιες εργασίες;Υποθέτω ότι αν ξέρετε κάποιον που έχει κάνει pickup re-winding θα μπορέσει να μου κάνει και αυτό.Το Alnico 8-bar το βρήκα απλά αν δε βρω κάποιον να μπορει να κάνει τη δουλειά δε θέλω να το παραγγείλω μην μπω σε πειρασμό να το πειράξω εγώ και το διαλύσω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και γω πρωτο το μητσο σκεφτηκα.δεν εχεις κανενα παλιο μαπα μαγνητη να πειραματιστης?

σκεφτεσαι για υβριδικο custom/59 ?μιας και εισαι στο sd φορουμ ξερεις τι λενε για αυτον!!

Ξέρω τι λένε για αυτόν και ό,τι έχω ακούσει μ'άρεσε αλλά παίζει θέμα επειδή έχει πολύ μικρό output για αυτό που θέλω εγώ στο Bridge και πολύ μεγάλο για αυτό που θέλω στο neck.Αυτό που θέλω τώρα είναι ο custom 8 (να βάλω δλδ alnico 8 στον custom που'χει κεραμικό).Αν και δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον αφού έχω και τον custom και τον 59'!

Όσο για παλιό μαγνήτη έχω μια τετράδα ολίγον τι άχρηστη αλλά απ'ότι καταλαβα οι SD έχουν μια μεταλλικη πλακα απο πισω που θελει σιδηροπριονο (τροχο μικρό) και δεν εχω τετοια...Οι αλλοι αμα ειναι διαφορετικοι τζαμπα η μπαρα του μαγνητη...Ασε που τι να τους κανω τους passive emg με το alnico 8?Ειναι σαν να βαζεις αεροτομη σε zastava :D

Thanks παιδιά για την παραπομπη.

Οι telegun ειναι ελληνικοί ενισχυτές?!?!?   :o

Ειχε στο redhouse εναν και ειχα σχηματισει την εντυπωση οτι ειναι απο εξωτερικο.

...

Οι telegun ειναι ελληνικοί ενισχυτές?!?!?   :o

Ειχε στο redhouse εναν και ειχα σχηματισει την εντυπωση οτι ειναι απο εξωτερικο.

http://www.telegun.com/eshop/index.php?option=com_contact&view=contact&id=2&Itemid=54

;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου