Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Είναι αυτό που λέμε: " in a trance"! Συνοδευτικά: Καφές ή μπύρα, αναπαυτική καρέκλα, καλά ηχεία. Οι 2 κιθαρίστες που έγιναν γνωστοί για τους παράλληλους δρόμους σαν session μουσικοί με τις Gibson 335, σε κοινή σκηνή και χωρίς 335. Wow! Πόσο διαφορετικοί... μα πόσο καλοί! Larry Carlton & Lee Ritenour - Low Steppin' (live, 1995) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Τελικά δεν έχω αποφασίσει ποιός μου αρέσει περισσότερο με τους Fourplay....φίλος admin...σου πα για το διπλό DVD του Ritenour που αγόρασα πρίν 2 βδομάδες? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Φοβερός ο Larry Carlton αλλά ο Lee Ritenour είναι σε άλλη κατηγορία. κάτι τέτοια βιντεο βλέπω και άρχισα να παίζω μπάσο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 κάτι τέτοια βιντεο βλέπω και άρχισα να παίζω μπάσο ;D Αμφιβάλω ;D...ο Ritenour έχει αδυναμία στους μπασίστες με 6χορδα... Και ένα old time classic... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Για εμένα ο Lee είναι ο φλώρος και ο Larry το αλάνι. Και οι δύο μου αρέσουν πολύ αλλά ο Larry χτυπάει τις... ευαίσθητες χορδές της καρδιάς μου. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Για εμένα ο Lee είναι ο φλώρος και ο Larry το αλάνι. Έτσι είναι...αλλά άκουσε και το 6 String Theory και ειδικά το Am I Wrong όπου ο φλώρος παίζει τα blues ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Τεραστιοι και οι δυο. Προτιμω oμως Carlton και ειδικα οταν παιζει blues.Παιξιμο και ηχος απο αλλο πλανητη. Larry Carlton Plays - Larry's BLUES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Μπράβο αγόρι μου! You know what I mean! Υ.Γ. Με το ντύσιμο μονο τώρα τελευταία τα πάει καλά ο θείος... Η φάση εκεινη την εποχή πάντως δεν ήταν η καλύτερη του. Εχει χαλαρώσει πολύ πλέον. Φαίνεται πως πάει καλά η ζωή του. Υ.Γ. 2 Αυτο είναι που λέμε: η μπάντα ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! Δέστε εισαγωγή, πως πέφτει στο 0.1 db το πιάνο στο νεύμα του και δέστε τον ντράμερ στο τέλος που μένει κόκκαλο μέχρι να δώσει το ΟΚ ο θείος. ΜΠΑΝΤΑ! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Ήμαρτον τι είναι αυτά που βλέπουμε απογευματιάτικα... Ένας τύπος που θέλει να ήταν μπασίστας με μια 335 ;D ;D ;D ;D Τι είναι αυτά που ανεβάζετε; Βάλτε λίγο... metal ;D ;D ;D OK και τώρα on topic: Μπρρρρρ... είναι και οι δύο (και οι μπάντες τους) θάνατος. 8) Ο Ritenour παίζει με flat χορδές ή είναι ιδέα μου; (στο Rio Funk) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Μπρρρρρ... είναι και οι δύο (και οι μπάντες τους) θάνατος. 8) Πέστα ρε....και έχουμε τους 2 γέρους να λένε για το πόσο καλά παίζουν τα blues...Αυτούς, φίλος και φίλος...ΔΕΝ τους παίρνουμε για blues...Για blues , έχουμε ένα σκασμό...άμπαλους!!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση