John Papaducci Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Fresko prama!!:-)Όσοι το βρείτε ενδιαφέρον, δώστε ένα like στο Υoutube!!!!! www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Fresko prama!!:-)Όσοι το βρείτε ενδιαφέρον, δώστε ένα like στο Υoutube!!!!! To youtube ,δυστυχως, δεν μας επιτρεπει πανω απο ενα like...:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Να'τος παλιιιιιιιιι :D.........ασε μας ρε Γιαννακη στην κουλαμαρα μας ρε παιδακι μου :P Καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 To ξέρεις ότι είσαι ενοχλητικά αλάνθαστος; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wargasm Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 To ξέρεις ότι είσαι ενοχλητικά αλάνθαστος; χαχαχαχαχαχα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rage Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Παρα πολυ καλο τεχνιακα και μελωδικα. Καθαρα σαν προσωπικο μου γουστο...θα μου αρεσε ακομη πιο πολυ με λιγοτερο reverb. Βεβαια ισως φταιει το οτι εδω που ειμαι το ακουω σε χαλια ηχεια... Καλη επιτυχια http://i191.photobucket.com/albums/z109/rageop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Φίλε πιστεύω απ' τα καλύτερά σου. Πολλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S3nTiNeL Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Σπαστικά καλός! Πολύ καλή σου επιτυχία και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Γιάννη είσαι πραγματικά πάρα πολύ καλός :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 To ξέρεις ότι είσαι ενοχλητικά αλάνθαστος; +1 Καλή επιτυχία! http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση