gpiad Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 παω ανδρο 8 μερες μπας και νοιωσουμε θαλασσα γιατι με την δουλεια και τις προβες ουτε αλμυρα δεν καταλαβαμε φετος ελπιζω βεβαια να μην εχω και γυναικεια γκρινια εχω ηδη πηξει φετος πολυ και θα ξεσπασω ασχημα ...καθε χρονο και χειροτερα μαγκες,μεγαλωνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Την πεμπτη τελευταιο 'set' στο μαγαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Την δευτερα DM μαλακασα Την τριτη : Πρωινο ξυπνημα φορτομα το αυτοκινητο,στα πισω καθησματα το pc και το nordaki, συνοδηγος ο κολλητος και συβοτα μεχρι της 24 25 Δραμα στο Festival kai 30 επιστροφη Stomp στο λυκαβητο Καλο χειμωνα τα κεφαλια μεσα !!!!! Προς το παρων καλο καλοκαιρι παιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Την δευτερα DM μαλακασα Την τριτη : Πρωινο ξυπνημα φορτομα το αυτοκινητο............................... Kατι δε θα σου βγει στο προγραμμα ειμαι σιγουρος.... :wink: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 ευχαρηστω ρε να σαι καλα !!!!!!!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Εννοω οτι αν πας τη Δευτερα στη Μαλακασα μαλλον δεν θα βρεις κανεναν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2006 :D τα περνω πισω βαλτα μια μερα μετα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση