harros Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο overdrive με χροια marshall μεχρι 150 ευρω? Εχω εναν bugera v22. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Προφανως απειρα αλλα εγω θα επερνα ενα απο αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Μέχρι 150 ευρώ μεταχειρισμένο ή καινούργιο; Kαι τι χροιά overdriven Marshall ακριβώς; Πλέξι, JCM800, Βluesbreaker; (τα δυο που προαναφέρθηκαν δεν είναι overdrives αλλά καθαρά distortions). Για όλες σου τις επιλογές κοίτα το "καρφιτσωμένο" θέμα του παρόντος section: http://www.noiz.gr/index.php?topic=178754.0 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 zvex box of rock.. to crunchbox και to wampler ειναι distortions οπως αναφερθηκε και παραπνω. η χροια τους ειναι σαν ενας boostαρισμενος marshall Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Θα σου πρότεινα να ψάχτεις στα μεταχειρισμένα για κάποιο Tonebone Hot British ή ακόμα καλύτερα κανένα Plexitube αν το πετύχεις φθηνά. Αν ψάξεις στο ebay παίζει να πετύχεις και κάποιο από τα παλια μεγάλα Marshall πετάλια όπως το The Gun'nor και το Drivemaster που κάνουν πολύ καλά αυτό που θες. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Kι εμένα η πρώτη μου σκέψη (ως και μανιακού με τα πετάλια) ήταν το Box of Rock, ή το πανομοιότυπο αλλά πιο παραμετροποιήσιμο και φτηνότερο Distortron. Δεν έχω παίξει με κανένα Marshall flavoured βρωμοπέταλο που να πετυχαίνει καλύτερα ένα overdrive ηχόχρωμα χωρίς να γίνεται άγριο. Μια άλλη συνηθισμένη πρόταση, το Catalinbread Dirty Little Secret, όταν το είχα μου ακουγόταν λίγο "ξενέρωτο" και "ρηχό" σε ήχους overdrive, ενώ σε JCM800 στυλ τα πήγαινε καλύτερα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Αξίζει να δοκιμάσεις το Marshall Guv'nor-2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Με την ισοτιμία €/$ εδώ που είναι τώρα, θα πρότεινα να κοιταξεις το bearfoot dyna red distortion (οκ, σε distortion μονοπάτια, αλλά παίζει όμορφα και με χαμηλό gain). Το πετάλι είναι κλώνος του θρυλικού BJF DRD και είναι μάλλον το τελευταίο που θα έβγαζα από την αλυσίδα μου :). Από αυτά που ήδη προτάθηκαν το box of rock είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή (και με boost). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Kι εγώ distortion θα το έλεγα... (εντάξει, όχι και "θρυλικό" ;D - γνωστό σε μερικούς ίσως). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Δεν γνωρίζω αν έχει loop ο V22 αν έχει όμως σου προτείνω αυτό ανεπιφύλακτα για Marshall χροιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση