nasokosm Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Να χεστούμε στο τάληρο δε νομίζω ;D Τα inlays ειναι abalam δηλαδή λεπτά φύλλα abalon κολλημένα μαζί με εποξεική κόλλα, το σετάκι γύρω στα 30 euro , μάλλον δεν θα τα ξαναχρησιμοποιήσω γιατι με το τρίψιμο ψιλοθολώνει αν πέσεις σε κόλλα και όχι σε όστρακο και χάνει τη μπλε-πράσινη γυαλάδα του Ασετόπαστα σε ποικιλία μπορείς να βρείς στο γνωστό μαγαζί στο Γαλάτσι (Αθήνα) Και μενα μου τη σπάει χοντρά να πας να πιάσεις κιθάρα και νάχεις το " κόλημα" απο δίπλα και να σου λέει πρόσεχε! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Ωραία δουλειά! Αναμένουνε την συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Ασετόπαστα σε ποικιλία μπορείς να βρείς στο γνωστό μαγαζί στο Γαλάτσι (Αθήνα) είμαι από Εύβοια!!! μήπως μπορώ να βρω ασετοπαστα σε κανένα κατάστημα στη περιοχή μου? όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KOSTAS-V Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Εξαιρετική δουλειά. Μας βάζεις ιδέες, αλλά είναι το βλέπω κομματακι δυσκολο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2012 Νασο να κανονισουμε και εκεινη την συναντηση που ναυαγησε καποια στιγμη. βλεπω ωραια δουλεια στην ταστιερα. το παχος των πλαινων ποσο το εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Νασο να κανονισουμε και εκεινη την συναντηση που ναυαγησε καποια στιγμη. βλεπω ωραια δουλεια στην ταστιερα. το παχος των πλαινων ποσο το εκανες? Ηλία τώρα είδα την ερώτησή σου ;D Τα πλαινά ειναι στα 2.5 mm περίπου τα πήρα απο το μενίδι ξέρεις που :D Οσο για συνάντηση θα σου στείλω PM Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Λοιπόν μετά απο αρκετό καιρό- Χρόνια Πολλά σε όλους- συνεχίζω με την παραίνεση του Αργύρη-Argytar τη κατασκευή με την προετοιμασία των καπακιών πάνω και κάτω που θα γίνουν απο κελεμπέκι σκαφτό. Ειναι μια δύσκολη τεχνική που απαιτεί εργαλεία και αρκετή υπομονή ;D Ευτυχώς το κελεμπέκι ήταν κομμένο-bookmached- στα μέτρα του και χρειάστηκε προσεκτικό ίσιωμα στα σημεία που θα κοληθεί και έγιναν με ροκάνι καλοακονισμένο. Ταυτόχρονα ξεκίνησα και το μπράτσο απο μαόνι που κόπηκε στα τρία και το κεντρικό κομμάτι αναποδογύρισε για να κοληθεί με τα νερά του αντίστροφα με τα άλλα δύο. Είχα δυο μπράτσα έτοιμα απο παλιώτερα που φαίνονται στις φωτο, αλλά χρειάστηκε να ξεκινήσω νέα για να δώσω πιό πολύ ξύλο στο σημείο επαφής- tenon - δεν έχω σχέδια υπολογίζω το tenon να μπεί μέσα στο σώμα περι τα 9 cm απο το σημείο ένωσης μπράτσου - σώματος, Αργύρη ειναι εντάξει? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Λοιπόν μετά απο αρκετό καιρό- Χρόνια Πολλά σε όλους- συνεχίζω με την παραίνεση του Αργύρη-Argytar τη κατασκευή με την προετοιμασία των καπακιών πάνω και κάτω που θα γίνουν απο κελεμπέκι σκαφτό. Ειναι μια δύσκολη τεχνική που απαιτεί εργαλεία και αρκετή υπομονή ;D Ευτυχώς το κελεμπέκι ήταν κομμένο-bookmached- στα μέτρα του και χρειάστηκε προσεκτικό ίσιωμα στα σημεία που θα κοληθεί και έγιναν με ροκάνι καλοακονισμένο. Ταυτόχρονα ξεκίνησα και το μπράτσο απο μαόνι που κόπηκε στα τρία και το κεντρικό κομμάτι αναποδογύρισε για να κοληθεί με τα νερά του αντίστροφα με τα άλλα δύο. Είχα δυο μπράτσα έτοιμα απο παλιώτερα που φαίνονται στις φωτο, αλλά χρειάστηκε να ξεκινήσω νέα για να δώσω πιό πολύ ξύλο στο σημείο επαφής- tenon - δεν έχω σχέδια υπολογίζω το tenon να μπεί μέσα στο σώμα περι τα 9 cm απο το σημείο ένωσης μπράτσου - σώματος, Αργύρη ειναι εντάξει? Παίκτη congrats! Είσαι ωραίος!!! Δεν ξέρω για τον τένοντα ακόμη θα μετρήσω το πρωί και θα σου πω, εγώ ήθελα να ρωτήσω -άσχετο΄πώς ακονίζεις το ροκάνι ,αν θες στείλε μου πμ έχω πέτρα ακονίσματος αλλά μάλλον δεν κάνω καλά ,περνάω το εργαλείο σε οκτάρια κόβει αλλά ποτέ δεν καταφέρνω να το κάνω 'ξουράφι!' θενξ!!!!!!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Ταυτόχρονα ξεκίνησα και το μπράτσο απο μαόνι που κόπηκε στα τρία και το κεντρικό κομμάτι αναποδογύρισε για να κοληθεί με τα νερά του αντίστροφα με τα άλλα δύο. για ποιο λογο τ κανεις αυτο ? όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 για ποιο λογο τ κανεις αυτο ? Δινει σταθερότητα στο μπράτσο ώστε αν το κάνεις απόλυτα ίσιο να μην επηρεάζεται τόσο στις μεταβολές της θερμοκρασίας και υγρασίας . Ενας δευτερος λόγος ειναι πιό γερό στο σημείο που ξεκινά το headstock, μου έχει σπάσει μπράτσο εκεί με ένα απλό πέσιμο γιατί ήταν one piece neck! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση