alderbody Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Αν θυμαμαι καλα ειχες γραψει οτι θελεις κλιπακια κι απο αλλες 335. Σημερα μ' επιασε η προκοπη και εγραψα ενα με τη δικια μου, καρφι στον twin reverb. :) 335.wav wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Αν θυμαμαι καλα ειχες γραψει οτι θελεις κλιπακια κι απο αλλες 335. Σημερα μ' επιασε η προκοπη και εγραψα ενα με τη δικια μου, καρφι στον twin reverb. :) Πέρα από κούκλα έχει και ωραίο ήχο μόλις την άκουσα μου ήρθε στο μυαλό το drive my car των beatels δηλ τον rock'n'roll ήχο (αν ήταν και με τον vox ακόμα καλύτερα ;D) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Αν θυμαμαι καλα ειχες γραψει οτι θελεις κλιπακια κι απο αλλες 335. Σημερα μ' επιασε η προκοπη και εγραψα ενα με τη δικια μου, καρφι στον twin reverb. :) Ωραίο το κλιπάκι και πάνω που μας 'εφτιαχνε το έκοψες, άντε και κανα ολόκληρο στο μέλλον. Πάντως η δικιά σου έχει πιο χαρακτηριστικό ήχο στις μεσαίες μου άρεσε και οταν τελειώσει θα γράψω και γω με τον δικό μου super rev , πες μου μόνο τα settings σε μπάσα, πρίμα , μεσαία και με τι μικρόφωνα το έγραψες για να έχουμε τις ίδιες συνθήκες στην εγγραφή :D :D Ωχ τώρα το πρόσεξα είπες twin και όχι super , σίγουρα θα έχουν άλλο ήχο ??? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Αν θυμαμαι καλα ειχες γραψει οτι θελεις κλιπακια κι απο αλλες 335. Σημερα μ' επιασε η προκοπη και εγραψα ενα με τη δικια μου, καρφι στον twin reverb. :) Πλάκα μας κάνετε και οι δύο!! Θέλω 335 τώρα! (προηγείται βεβαια η τσιγγάνα που είναι στα σπάργανα!!) τι ηχάρα!! Ειδικά ο νεκ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! αλλά wcr είναι αυτοί... έχω και γω δυο σετάκια και τους υπεραγαπάω! πότε θα βρω χρόνο να πα να πάρω σφενδάμια.... και μετά.... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Βάψιμο τέλος :D Αρματώνεται το συντομώτερο! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Παναγία βόηθα που λένε! Αρμάτωσέ τη και κλιπς. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Θα μας χαζέψεις!! Με τι buffάρεις>>>???? Τι αλλοιφή/μηχάνημα?? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Θα μας χαζέψεις!! Με τι buffάρεις>>>???? Τι αλλοιφή/μηχάνημα?? Με μια αλοιφή της 3Μ scratch and swirl remover / με το χέρι γιατί το μηχάνημα λερώνει ;D Η συγκεκριμένη ειναι fine απο 1200 και πάνω, πρέπει να βρώ μια πιο χονδρόκοκη να γυαλίζει πιο γρήγορα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Παναγία βόηθα που λένε! Αρμάτωσέ τη και κλιπς. :D κλίπς έχω ήδη ανεβάσει δες πιο πίσω, θα βάλω μαγνήτες PAF 57 / 57 plus οπότε μάλλον θά ξαναγράψω κάτιτις Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 κλίπς έχω ήδη ανεβάσει δες πιο πίσω, θα βάλω μαγνήτες PAF 57 / 57 plus οπότε μάλλον θά ξαναγράψω κάτιτις +1! Τhanks man!! Έχω μία που γυαλλίζει τάστα ,αναρρωτιέμαι αν θα κάνει και για βερνίκι.... μια δοκιμή θα με πείσει! ( σε σκραπ πάντα!!) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση