nasokosm Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Ετοιμη για ακρόαση :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Τι κουκλαρα εφτιαξες παλι ρε Νασο ? συγχαρητηρια φιλε μου και καλοπαιχτη ;) Κριμα να μην μπορω να την θαυμασω απο κοντα :( think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Τι κουκλαρα εφτιαξες παλι ρε Νασο ? συγχαρητηρια φιλε μου και καλοπαιχτη ;) Κριμα να μην μπορω να την θαυμασω απο κοντα :( δεν θα σε δουμε Χρήστο στα μέρη μας? και που να ακούσεις την Blues King :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Ετοιμη για ακρόαση :D Γκ@&λ@! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 πωπωπω...απλα ΜΠΡΑΒΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 μου αρέσει πάρα πολύ τ χρώμα είναι πού (ζεστό) .Εγω πάντως θα έβαζα χρυσά μεταλλικά μέρει με άσπρα τα pickguard τούς μαγνήτες , έχω κώλυμα :D όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 μου αρέσει πάρα πολύ τ χρώμα είναι πού (ζεστό) .Εγω πάντως θα έβαζα χρυσά μεταλλικά μέρει με άσπρα τα pickguard τούς μαγνήτες , έχω κώλυμα :D Το χρώμα όπως φαίνεται εδώ δεν είναι ακριβώς ίδιο, για να το δεις καλα θέλει φυσικό φωτισμο. Και μενα μου αρέσουν τα χρυσά αλλα μετα απο κάποια χρόνια φεύγουν οι επιχρυσώσεις και μένει το ...νίκελ, οπότε πήγα απ ευθείας σε νίκελ :D Λείπει το πίκ γκαρντ, θα δούμε Τώρα τρέχω γιατι η κιθάρα μονταρίστηκε γρήγορα για τις ανάγκες της έκθεσης που είναι σήμερα, λεπτομέρειες σε άλλο θρεντ :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Εισαι ωραιος.... ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 Μετά απο αρκετό καιρό ενα ηχητικό κλιπ με το ντράιβ του VOX AC 15. 335_Visini_490498_Vox_drive.mp3 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 Πολύ ωραίο ήχο έχει μπράβο! :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση