ratman Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Εγω ξερω να πω οτι το κιθαρονι λαλαει ΠΟΛΥ ομορφα και γλυκά... και επισης οτι αυτο που κανουν τα παιδια εδω μεσα ειναι "οργανοποιια" και οχι "ξυλουργικη" που κανουμε οι υπολοιποι ;D claps claps + 1000 όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω να την δω απο κοντά στην έκθεση. :-[ Συγχαρητήρια βέβαια και πάλι. Είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Υ.Γ: η τελεκαστερ τι έγινε? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω να την δω απο κοντά στην έκθεση. :-[ Συγχαρητήρια βέβαια και πάλι. Είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Υ.Γ: η τελεκαστερ τι έγινε? Ευχαριστώ! Μετά την έκθεση δεν έχω αγγίξει τίποτα απο εργαλεία μόνο τα όργανα :D Φτιάχνουμε για να έχουμε, να μη γίνει αυτοσκοπός.. H tele περιμένει υπομονετικά τη σειρά της αν έχουμε εξέλιξη θα την ποστάρουμε :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Αργύρη εγώ δεν ξεκίνησα με αυτό αλλά ειναι πολύ καλό σχέδιο για 335 335_Dot_Construction_Rev_2.pdf Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 H tele περιμένει υπομονετικά τη σειρά της αν έχουμε εξέλιξη θα την ποστάρουμε :D Άντε ωραία περιμένουμε. :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ! Φτιάχνουμε για να έχουμε, να μη γίνει αυτοσκοπός.. Ναι αλλα full hollow, L5 style, έχεις...? ;D ;D ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Αργύρη εγώ δεν ξεκίνησα με αυτό αλλά ειναι πολύ καλό σχέδιο για 335 Καλά μ έστειλες τώρα.... θα πιάσω δουλειά σιγά σιγά μόλις βρω σφενδάμι σε υπερ ευχαριστώ! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2012 Ναι αλλα full hollow, L5 style, έχεις...? ;D ;D ;D Οχι,εχω μια Epiphone Joe Pass που με κάποιες αλλαγές σε μαγνήτη, καβαλάρη παίζει αξιοπρεπέστατα :D Θα έρθει και η σειρά της. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Μετά απο πολύ καιρό ξεκίνησα το βάψιμο, επιτέλους είπα να μου κάνω ένα χριστουγενιάτικο δώρο: μια τελειωμένη κιθάρα Η κιθάρα παίζει τοσο καλά που δεν ήθελα να την αποχωριστώ ούτε λεπτό, τώρα θα περιμένω 2-3 βδομάδες να τελειώσει :( Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Αχ, αχ, αχ (Άγιε Βασίλη μου, μήπως μπορείς να μου φέρεις ....)! :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση