argytar Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Mάλλον θα κρατήσω το thread σου για tutorial και με βλέπω Ιουλιο να ξεκινάω και γω για ES! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Mάλλον θα κρατήσω το thread σου για tutorial και με βλέπω Ιουλιο να ξεκινάω και γω για ES! Ξεκίνα εσυ ES να ξεκινήσω εγω les paul special :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 είστε τσακάλια ;D ;) ! στη 3 φωτογραφία τ πατέντες έκανες πάλι ? όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 Εφτιαξα ενα σύστημα παρόμοιο με αυτό που παραθέτω για το κόψιμο καναλιών με ακρίβεια όταν το καπάκι δεν ειναι κάθετο με τα πλαινά http://www.stewmac.com/shop/Tools/Tools_for_Binding/TrueChannel_Jig_Replacement_Parts.html?tab=Pictures Εχω πιο πολλές φωτο σε παλιότερο ποστ που περιγράφω την κατασκευή μιας ακουστικής κιθάρας http://www.noiz.gr/index.php?topic=191207.10 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 μια χαρά τύφλα να έχει o stewmac ;D :P !!!! όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 πλεον το εχω και εγω. το κακο ειναι οτι οταν εφτιαχνα την es335 δεν το ειχα και ανοιξα το καναλι με το χερι με σκαρπελο, ασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 πλεον το εχω και εγω. το κακο ειναι οτι οταν εφτιαχνα την es335 δεν το ειχα και ανοιξα το καναλι με το χερι με σκαρπελο, ασε Με το σκαρπέλο? ψιλοκόλαση! Η Αλήθεια είναι οτι δεν χρησιμοποίησα μόνο αυτό,στην περιοχή που δένει το μπράτσο στο μπρός και το πίσω καπάκι επειδή το σήκωμα εκεί ειναι λίγο απότομο χρειάζεται αλλη διάταξη το ρούτερ ή σκαρπέλο. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Συνεχίζουμε μετά απο καιρό κολλώντας το κρέμ πλαστικό binding γύρω γύρω με κυανοακρυλική. Αφού κολλήσει ξύνουμε με τη ξύστρα αυτό που περισσεύει και τώρα περιμένουμε να γίνει σωστό το αντίστοιχο κομμάτι του μπράτσου για την πολυπόθητη ένωση μπράτσου - σώματος. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Συνεχίζουμε. Φτιάχτηκε μετα κόπων και βασάνων το αντίστοιχο σημείο του μπράτσου που θα κοληθεί στο σώμα. Κατάλαβα οτι κακώς είχα κολήσει ήδη τη ταστιέρα, ειναι πολύ πιο εύκολο να σχηματοποιήσεις το ξύλο χωρίς αυτή επάνω ;D χρειάζεται όμως για να υπολογίσεις τη γωνία. Τελος καλό , κολλήθηκε το μπράτσο και τώρα μετράω ήδη για το σκάψιμο των μαγνητών. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Σκάφτηκε για τους μαγνήτες και για γέφυρα- χορδοστάτη , σε λίγο περνάμε χορδές :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση