RadioSilence Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Ειστε απο Ν. Πέλλας μεριά? ??? Εγώ από Γιαννιτσά. Τα παιδιά είναι σκορπισμένα Φλώρινα , Αθήνα και Λάρισσα. Πανελλαδικά το έχουμε πάει . Εσύ? \' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cerealkiller Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 ειστε 1μιση χρονο μαζι και βγαλατε τετοιο album :o ? εξαιρετικη δουλεια παιδια,πολλα μπραβο! οποτε ερθετε αθηνα,ενημερωστε! τωρα για επιρροες βλεπω κυριως melodic death καταστασεις(in flames,dark tranquillity) και λιγες metalcore-ιες(as i lay dying,ktl...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Εγώ από Γιαννιτσά. Τα παιδιά είναι σκορπισμένα Φλώρινα , Αθήνα και Λάρισσα. Πανελλαδικά το έχουμε πάει . Εσύ? Εγώ είμαι μυστικός πράκτορας, που μυρίζομαι τους Γιαννιτσώτες ;D Φίλος του Αποστόλη του κιθαριτζή και του Χαράλαμπου του τυμπανιστιρτζή. Ετυχε και είδα το ονομα σας να περιφέρεται στα φεϊσμπούκια τους, γι'αυτό ρώτησα 8) Πολύ ωραίοι πάντως...αν και ο ψηλός δε θα ενέκρινε (το inside joke της πόλης) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Εγω είδα το official μου άρεσε πάρα πολύ! Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες!!! Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RadioSilence Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 ειστε 1μιση χρονο μαζι και βγαλατε τετοιο album :o ? εξαιρετικη δουλεια παιδια,πολλα μπραβο! οποτε ερθετε αθηνα,ενημερωστε! τωρα για επιρροες βλεπω κυριως melodic death καταστασεις(in flames,dark tranquillity) και λιγες metalcore-ιες(as i lay dying,ktl...) Ενα χρόνο μας πήρε ναι . Είχαμε λιώσει ωραία ήταν. Θα ενημερώσω αν έρθουμε ! :) Από επιρροές έπεσες αρκετά μέσα . Ευχαριστούμε cerealkiller ! :D \' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RadioSilence Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Εγώ είμαι μυστικός πράκτορας, που μυρίζομαι τους Γιαννιτσώτες ;D Φίλος του Αποστόλη του κιθαριτζή και του Χαράλαμπου του τυμπανιστιρτζή. Ετυχε και είδα το ονομα σας να περιφέρεται στα φεϊσμπούκια τους, γι'αυτό ρώτησα 8) Πολύ ωραίοι πάντως...αν και ο ψηλός δε θα ενέκρινε (το inside joke της πόλης) :P Με το inside joke με έστειλες είναι η αλήθεια ! :) \' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RadioSilence Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Εγω είδα το official μου άρεσε πάρα πολύ! Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες!!! Χαίρομαι που σου άρεσε η μουσική μας Vegeterian . :) \' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Κι'εμενα δεν ειναι το στυλ μου ΑΛΛΑ το καλο να λεγεται. ΕΙΣΤΕ αρτιοι τεχνικα -παικτικα και το οτι εχετε μαζευτει απο διαφορα μερη και βγαλατε τετοια δουλεια λεει πολλα.!! ;D Μπραβο παιδια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostdouk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Εξαιρετικοί. Μπράβο και πάλι μπράβο ρε μάγκες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Πολύ λιώσιμο στους Karnivool, έτσι; ;D Ωραία δουλειά. Με προσοχή, άποψη, και παιξίματα επιπέδου. Καλή συνέχεια, να ακούσουμε κι άλλα! Υ.Γ: Άλλαξα και τον τίτλο σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό γιατί εγώ δε θα θυμάμαι πώς να βρω το thread μετά από μια βδομάδα. Φαντάζομαι κι άλλοι. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση