Abraxas Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2006 Σε συνέχεια ενός άλλου θέματος... και επειδή αναφέρθηκε αυτή η εικόνα: Υπάρχει και συνέχεια: Καθώς και τσιτάτα εμπνευσμένα από το αρχικό: 1) 'Every time you kill a kitten... God masturbates' 2) 'Every time you kill God... a kitten masturbates' etc... Αφιερωμένο σε όλους τους θρησκόπληκτους, πουριτανούς, πολιτικά ορθούς, ομοφοβικούς, ρατσιστές , εθνικιστές, φανατικούς και λοιπούς ανεγκέφαλους εμπνευστές παρόμοιων εικόνων, που είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν ηλίθιοι και μόνοι... :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2006 Πάντα ήθελα να πεθάνω ηλίθιος και μόνος, και ξέρεις γιατί? Γιατι όσο είμαι έξυπνος αντιλαμβάνομαι τα αίσχη του σύγχρονου κόσμου, και όσο δεν είμαι μόνος, θα υπάρχουν άλλοι πάνω απο εμένα Να με θάψετε με το triton Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2006 :roll: Pardon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση