John Goumis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 πιο άσχημη les paul δεν έχω ξαναδεί...(ίσως μαζί με την darkfire) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 πιο άσχημη les paul δεν έχω ξαναδεί...(ίσως μαζί με την darkfire) me too!μαύρο χάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 γιατι ρε παιδια ?μονο τρια κουμπακια της λειπουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Θα διαφωνήσω, η σωστή LP είναι η παρακάτω και κοστίζει μόνο $1000 (άντε και άλλα $100 για το μεταχειρισμένο σετάκι EMG 81/60): Και είναι η καλύτερη επειδή: 1) συνοδεύεται από τέτοιο θυληκό, 2) είναι δικιά μου ;D ;D ;D ;D Nice!... Και με μια ωραία κοπέλα να την κρατά, ακόμη καλύτερα! Από gibson με ένα μαγνήτη και ένα volume, προσωπικά επέλεξα Melody Maker se LP. Ένας δυνατός humbucker(από τους δυνατότερους passive της gibson), ένα volume, 50s μπράτσο chunky αλλά ματ="γρήγορο" κι αρκετά βολικo, καλό hardware με wrap-around γέφυρα. Όλα αυτά δεν είναι τίποτε βέβαια χωρίς την κατάλληλη τιμή: http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_melody_maker_sb.htm (τη μαύρη έψαχνα αλλά είναι out of stock...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2012 Σχετικά με την melody maker, είναι μια κατηγορία μόνες τους. Άλλα χαρακτηριστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση