yannis37 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Πάντως, πριν κάποια χρόνια, πρώτα φτιάχναμε το γκρουπ και στη πορεία μαθαίναμε να παίζουμε. ;D Μερικοί δεν τα καταφέραμε ποτέ. ::) έτσι ειναι Κωστή η φυσική ροή ....μαζευονται τα φιλαράκια οι teenagers που γουστάρουν το ιδιο πράγμα, γινεται η μοιρασια των οργάνων και δώστου. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Πάντως, πριν κάποια χρόνια, πρώτα φτιάχναμε το γκρουπ και στη πορεία μαθαίναμε να παίζουμε. ;D Ακόμη αυτό γίνεται νομίζω στο Γυμνάσιο... Στα χρόνια μου βέβαια το rock και το metal δεν ήταν καν στη μόδα (πόσο μάλλον το punk) οπότε δυστυχώς δεν ήμασταν τα cool άτομα με την μπάντα αλλά είχε πλάκα γιατί ψάχναμε κάνα ξεχασμένο υπόγειο να βρούμε να στήσουμε τα drums (πολλές φορές τα κουβαλάγαμε και σε μισοτελειωμένες οικοδομές που είχαν ρεύμα) και κουβαλάγαμε ενισχυτές από το σπίτι (marshall 30 watt ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ που κοστίζανε το μισό μηνιάτικο του πατέρα μας) κι ενισχυτή στερεοφωνικού για τη φωνή και παίζαμε... Νότες ήξερε ένας από τη μπάντα του τύπου "στο 5ο τάστο είναι η Λα" οπότε όλα τα κομμάτια τα γράφαμε σε Λα :P Ωραία πράγματα ρε πούστη μου... Μου λείπουν κι ας τα έχω πρόσφατα στο μυαλό μου... :-[ LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-tzo777 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Ακόμη αυτό γίνεται νομίζω στο Γυμνάσιο... Στα χρόνια μου βέβαια το rock και το metal δεν ήταν καν στη μόδα (πόσο μάλλον το punk) οπότε δυστυχώς δεν ήμασταν τα cool άτομα με την μπάντα αλλά είχε πλάκα γιατί ψάχναμε κάνα ξεχασμένο υπόγειο να βρούμε να στήσουμε τα drums (πολλές φορές τα κουβαλάγαμε και σε μισοτελειωμένες οικοδομές που είχαν ρεύμα) και κουβαλάγαμε ενισχυτές από το σπίτι (marshall 30 watt ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ που κοστίζανε το μισό μηνιάτικο του πατέρα μας) κι ενισχυτή στερεοφωνικού για τη φωνή και παίζαμε... Νότες ήξερε ένας από τη μπάντα του τύπου "στο 5ο τάστο είναι η Λα" οπότε όλα τα κομμάτια τα γράφαμε σε Λα :P Ωραία πράγματα ρε **** μου... Μου λείπουν κι ας τα έχω πρόσφατα στο μυαλό μου... :-[ Αυτο δεν ειναι και το rock'n'roll στην ουσια.Δεν ειμαστε της ιδιας γενιας αλλα και μεις πιο παλια ετσι στηθηκαμε,στο υπογειο του ντραμερ.Σιγα σιγα ολος ο νεαροκοσμος του χωριου μαζευοτανε εκει ασχετα αν ακουγανε τετοια μουσικη. Ετσι μαθαμε να παιζουμε και μεθυσμενοι.Καλα τα στουντιο δεν λεω.Αλλα αμα δεν εχεις το χωρο σου σε αυτες τις δουλειες, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση