kotsikatos Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια...χρειαζομαι για αλλη μια φορα την πολυτιμη βοηθεια σας και αυτην την φορα ειναι πολυτιμη οσο δεν περνει...ακουστε λοιπον... Στις 13 Μαιου εχουμε μια εκδηλωση σε ανοιχτο χωρο (προαυλιο εκκλησιας περιπου 30μ) και μου ζητηθηκε να καλυψω εγω την εκδηλωση...αρχικα δεχτηκα γτ ειχαμε πει για κλειστο χωρο αλλα τωρα δεν θελω να τους κρεμασσω και να φωναξουν ηχοληπτη και να τους παρει 400ε...γτ τοσο ζητησαν Εχω λοιπον μια κονσολα Behringer x1222 usb εναν τελικο no name (pacifica pa 800 λεγεται) και ειναι 2χ200 στα 8ohm και 2χ400 στα 4ohm 2ηχεια επαγγελματικα Behringer b215 xl Παθητικα 250 watt/εκαστο και θα βαλω για μονιτορ ενα σετ ηχειων 100 watt που θα οδηγουνται απο ολοκληρωμενο 2χ85 Αυτα που θελω να καλυψω ειναι 2 φωνες 1 κιθαρα, 1 η 2μπουζουκια ενα αρμονιο ισως και μια ηλεκτρονικη drums απο μικροφωνα καλωδια και τετοια ειμαι κομπλε εχω απ ολα... Απλα θα ηθελα να μου πειτε αν μου φτανουν να ακουστουμε αυτα για να βγαλω κι εγω κανενα 50αρι ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsikatos Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειπα να γραψω την απορια μου εδω... εχω εναν τελικο ενισχυτη...No name... οχι κατι επωνυμο δλδ... pacific Pa 800 Λεγετε.... Σε εναν μηνα απο τωρα εχουμε μια εκδηλωση και μου ζητηθηκε η μικροφωνικη η εκδηλωση θα γινει σε προαυλιο ναου... Απο εξοπλισμο εχω μια κονσολα Behrigner 1222 Τελικο ενισχυτη 2χ200 στα 8ohm 2χ400 sta 4οhm μικροφωνα,καλωδια,και οτι αλλο χρειαζεται... Τον ενισχυτη τον δουλευω με 2 behringer b215xl 250watt το ενα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω ενα ζευγαρι ακομα επανω εκει που περνει γυμνο καλωδιο Να το επιχειρησω η θα με αφησει ο ενισχυτης την ημερα της εκδηλωσης;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 Θέλεις απάντηση σε ποιο απο τα δυο ερωτήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση