Προς το περιεχόμενο

Ρύθμιση Ehx memory toy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα...Είμαι κάτοχος ενός Memory Toy που το οδηγώ με ένα μπασάκι που φοράει aquilar obp3 δεκαοκτάβολτη και haussell μαγνήτες J και H,όλα πάνε σε ένα warwick CCL nd8 ...Με τους συγκεκριμένους μαγνήτες(πολύ υψηλό output) οι επαναλήψεις του delay παραμορφώνουν ειδικά όταν παίζω τον H στο parallel....Για να σάς προλάβω το έχω παίξει μόνο του το delay και παρουσιάζει το ίδιο φαινόμενο οπότε δεν είναι κανένα άλλο πετάλι ούτε η τροφοδοσία υπεύθυνη...Επίσης κατανοώ ότι είναι η φύση του συγκεκριμένου όπως και άλλων delay της EHX να είναι τόσο σκοτεινά...Το ερώτημα μου είναι..Μπορώ να πειράξω κάποιο trim pot από μέσα για να έχω πιο καθαρές επαναλήψεις?

Ευχαριστώ

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι σκοτεινές επαναλήψεις οφείλονται στο ότι το κύκλωμα του πεταλιού είναι αναλογικό και βασικά αυτή είναι η ομορφιά των αναλογικών delay.. Δε νομίζω ότι μπορείς να πάρεις καθαρότερες επαναλήψεις.. Αν πάντως οι επαναλήψεις σου θες να είναι ίδιες, τότε πρέπει να πάρεις ένα ψηφιακό...

(αυτά που σου λέω μπορεί να τα ξέρεις, απλά δεν το γνωρίζω γι αυτό και τα αναφέρω)

Οι σκοτεινές επαναλήψεις οφείλονται στο ότι το κύκλωμα του πεταλιού είναι αναλογικό και βασικά αυτή είναι η ομορφιά των αναλογικών delay..

Καλά αυτό εννοείτε και το έχω γράψει και παραπάνω..Το θέμα είναι αν υπάρχει κανένα trimpot που ρυθμίζει το πόσο καθαρές είναι οι επαναλήψεις...Δεν μιλάω απλά για λίγο θόρυβο...driveαρουν κανονικότατα...

Παίζει να φταίει το πολύ hot σήμα που δίνεις απο τους μαγνήτες που φοράει το μπάσσο σου. Εχεις δοκιμάσει με άλλο μπάσσο ή κιθάρα να δεις διαφορά?

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Παίζει να φταίει το πολύ hot σήμα που δίνεις απο τους μαγνήτες που φοράει το μπάσσο σου. Εχεις δοκιμάσει με άλλο μπάσσο ή κιθάρα να δεις διαφορά?

Εννοείτε ότι φταίει το σήμα του μπάσου...Το θέμα είναι αν μπορώ να ρυθμίσω από κάποιο pot το σήμα που δέχεται...κάπως έτσι το σκέφτομαι....

To volume pot του aguilar ίσως;

Η μόνη λύση που έχω σκεφτεί και όντως δίνει ποιο καθαρό σήμα είναι να παίζω με τον πίσω σε μονό...αλλά και πάλι πρέπει να αλλάζω και την ένταση από τον κομπρέσορα αφού ο H παράλληλα παίζει σχεδόν στη διπλή ένταση...

δε ξέρω να σου απαντήσω επι του θέματος, αλλά επειδή αυτό τον καιρό ψάχνε διάφορα ντιλέυ, παρατήρησα πως το vintage time machine της behringer εχει ρυθμιστη για το input level.

ίσως αν το βρεις που θενα και το δοκιμάσεις θα βγάλεις καποιο συμπέρασμα

λένε οτι είναι κλώνος deluxe memory man, και ειναι φουλ αναλογικο

a classic player now...

παρατήρησα πως το vintage time machine της behringer εχει ρυθμιστη για το input level.

Είναι δεδομένο ότι λιγότερο input λιγότερος θόρυβος...Ελπίζω να έχει και το memory toy κάποιο pot που το ρυθμίζει...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου