ndnikola Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Για κάποιο λόγο μου θύμισε ταινία του Οικονομίδη - φυσικά το στομάχι μου έγινε κόμπος. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο έταιρος μοδ (αν και εγώ δεν πολυεμπιστεύομαι την ανθρωπότητα ;D ). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Ηλίθιοι γονείς ναι!!! ηλίθια παιδιά ..δεν νομίζω φανταζομαι κανεις πλακα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Η καταπληκτική λεπτομέρεια είναι ότι σκατώνεται (με κεντρικό μοτίβο το "get a life" ουσιαστικά) ένας άνθρωπος κατά πάσα πιθανότητα ανήλικος, άρα κατά πάσα πιθανότητα οικονομικά εξαρτώμενος, τη μούρη του οποίου μισοβλέπουμε λόγω αντανάκλασης πάνω σε μία κεφαλή αξίας $ 2.800 περίπου. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξα. Το κράξιμο κράξιμο, αλλά ο μουλαροενισχυτή εκεί. Λίγο η ανησυχία του γονιού, λίγο η επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε πράγματα που δεν καταλαβαίνεις (ή δεν θές να καταλάβεις), λίγο η γεροντίστικη νοοτροπία, δεν θέλει και πολύ. (αν και εγώ δεν πολυεμπιστεύομαι την ανθρωπότητα ;D ). neither do I :( Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Τα προβλήματα της μέσης αστικής οικογένειας , που έχει λύσει τα προς το ζειν και χαίρει άκρας οργανικής υγείας, τα θεωρώ πολυτέλειες και ιδανικά για σενάρια κακών tv serials. :D http://www.theonion.com/articles/son-wed-all-like-to-lie-around-all-day-being-clini,11095/ Λάκη, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, παρακαλώ: είναι τεράστιο λάθος το να εξισώνεις τα ψυχολογικά προβλήματα με 'πολυτέλειες της μέσης αστικής οικογένειας'. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Έχουμε έναν συνήγορο στη κουβέντα, να αποκτήσετε και έναν άλλο. Του "διαβόλου" αυτή τη φορά. Τι είναι το δραματικά επιλήψιμο από αυτά που βλέπετε/ακούτε στο video ? Για να σας πονέσω λίγο παραπάνω, παρακαλώ προτεραιότητα στις απαντήσεις έχουν συμφορουμίτες που έχουν παιδιά στην εφηβική ηλικία τα οποία είναι αμέτοχα σε οιαδήποτε κοινωνικότητα και αφιερώνουν όλη τους τη μέρα μπροστά σε ένα pc με facebook, youtube, RPG, xerogotiallo και ανάμεσα στα διαλλείματα γρατσουνάνε το ακριβό τους gear μέσα στο υπνοδωμάτιό τους και μόνο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Λάκη, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, παρακαλώ: είναι τεράστιο λάθος το να εξισώνεις τα ψυχολογικά προβλήματα με 'πολυτέλειες της μέσης αστικής οικογένειας'. Νίκο, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν λέμε άλλο πράγμα, συμφωνούμε στη διάκριση «ψυχολογικά προβλήματα» με «ψυχιατρικά προβλήματα»; Τα πρώτα τα θεωρώ πολυτέλειες , τα δεύτερα ασθένειες αναγόμενες σε αυτό που ανέφερα πριν ως «οργανική υγεία» . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Δεν θα χαρακτηριζα ακραια τη συμπεριφορα της μανας του - ειναι θεμα πως βλεπει ο καθενας το καθετι αν για παραδειγμα εισαι 30 χρονων γομαρι και δεν εχεις δουλεψει ΟΥΤΕ 1 μερα στη ζωη σου και ασχολησαι ΟΛΗ την ωρα με το οτιδηποτε αλλο - λυπαμαι αλλα και εγω ισως να ελεγα αυτα και περισσοτερα (το βλεπω απο Ελληνικη σκοπιά) Ευτυχως (για μενα) που ειμαι στο χωριο και κατα τις 3 το μεσημερι που με πιανει μια καψα να παιξω κιθαρα - βαζω τον bugera στο 4 και ξεδινω ;D ;D - αλλωστε το εχω ξεκαθαρισει με τη μανα μου - "αμα παιζεις φαλτσα θα παιζουν και σφαλιαρες" ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Το πιο σοκαριστικό για μένα είναι η απόλυτη σιωπή του πιτσιρικά. Και φυσικά μου θυμίζει πολλά το όλο σκηνικό. Θα συμφωνήσω με το Λάκη και στα περί προβλημάτων που ανακύπτουν λόγω "ευδαιμονίας" και στο θέμα της συγκατοίκησης. Και τα δύο αυτά είναι παράγοντες συγκρούσεων σε όλων των ειδών τις σχέσεις. Όσον αφορά τους "ηλίθιους" γονείς, κρατάω πια μικρό καλάθι μέχρι να αποκτήσω τα δικά μου παιδιά και να βρεθώ αντιμέτωπος με τις συνήθειές τους. Πριν από 15 χρόνια θα το αντιμετώπιζα εντελώς διαφορετικά το θέμα. Τώρα πια, μπορώ να αντιληφθώ και την πλευρά ενός γονιού που βλέπει το παιδί του να "λιώνει" σε αυτιστικές ασχολίες και να μην ενδιαφέρεται καθόλου για το μέλλον του, τουτέστιν την οικονομική του ανεξαρτητοποίηση. Το τραγικότατο είναι ότι αυτή την ανησυχία, το άγχος, που μπορεί να προκαλέσει φιλοδοξία (και να είναι πολύτιμο κίνητρο) και για την απουσία της οποίας τον κατηγορεί η μητέρα, είναι η ίδια που του τη στέρησε προφανώς (και αν κρίνουμε από το ακριβό κεφάλι), δίνοντάς του ό,τι επιθυμεί και ό,τι χρειάζεται για μην κάνει τίποτα. Του έχει στερήσει την στέρηση εν ολίγοις και καπάκι τον κατηγορεί για την απάθειά του. Και ο πιτσιρικάς φυσικά μένει βουβός. Τι να πει; "Σταμάτα να μου αγοράζεις πράματα και να με χαρτζιλικώνεις"; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Υπερθεματίζοντας τον LK και τον JJ (γιατί απάντηση στο ερώτημά μου δεν πρόκειται να πάρω) να επισημάνω μια ουσιώδη διαφορά μεταξύ των δύο (μάνας-γιου) που διαφαίνεται στο βίντεο. Η μάνα νοιάζεται (ίσως όχι με τον ιδανικό τρόπο αλλά nevertheless νοιάζεται) και ζητάει από τον "απόντα" υιό να κάνει το ίδιο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Νίκο, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν λέμε άλλο πράγμα, συμφωνούμε στη διάκριση «ψυχολογικά προβλήματα» με «ψυχιατρικά προβλήματα»; Να συμφωνήσουμε, εαν μου πεις πώς κάνεις την διάκριση ανάμεσα στα δύο. Δώσε μου ορισμούς, με άλλα λόγια, και συνεννοούμαι ευχαρίστως :) Κατά τα άλλα, σε όσους δεν βρίσκουν επιλήψιμη την συμπεριφορά στο βίντεο, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πιστεύετε ότι το στρίμωγμα, το κράξιμο, και η λεκτική βία γενικότερα έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν πραγματικά τους νέους να 'ωριμάσουν' και να 'προοδεύσουν'? edit: ας μην προεξοφλούμε συναισθήματα (και δίκιο) κρίνοντας αποκλειστικά βάσει 'ρόλου' στις σχέσεις (και ο πιτσιρικάς μπορεί κάλλιστα να 'νοιάζεται'). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση