Haris Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Παρότι (ευτυχώς) δεν είχα εισπράξει ποτέ τέτοια συμπεριφορά μικρός, το συγκεκριμένο βίντεο με εκνεύρισε ιδιαίτερα. Δεν έχει να κάνει με το ότι ο πιτσιρικάς ασχολείται με τη μουσική, που είναι ένα ευαίσθητο θέμα για όλους εμάς, ούτε με το αν η μαμά μπορεί να έχει δίκιο ή όχι (δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για τη ζωή τους). Είναι ο τρόπος που του τη λέει, που προσωπικά τον θεωρώ απαράδεκτο, χωρίς ίχνος ευαισθησίας και χωρίς ψήγμα παιδαγωγικής ικανότητας. Όπως λέει και ένας γνωστός μου, το ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε παιδιά δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να κάνουμε... Πάω τώρα να πάρω τηλέφωνο τη μάνα μου, να της πω πόσο την αγαπάω... :) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Τα προβλήματα της συγκατοίκησης….(εγώ εκεί εντοπίζω το θέμα). Οιαδήποτε σχέση να έχεις με κάποιον....σχέση γονέα -τέκνου, ερωτική, αδερφική, φιλική.....αν κάποιος κάνει κάτι όλη την ημέρα (ξάνα και ξανά και ξανά ) θα σου τη δώσει. ;D Εδώ όταν εγώ ηχογραφώ ή κάνω video θέλω να με βαρέσω. ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Πραγματικά πολύ ευαίσθητο θέμα :-\ Το λυπηρό στην προκειμένη περίπτωση ,κατά τη γνώμη μου, είναι ότι το παιδί τελικά εκθέτει δημόσια το χαζό λογίδιο της μητέρας του . Πράγμα που φανερώνει ένα είδος τάσης για εκδίκηση εκ'μέρους του παιδιού . Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ''αμόρφωτων'' γονέων που δεν μπορούν να αντιληφθούν τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες των παιδιών τους . Αυτό όμως δείχνει άλλο πράγμα . Δείχνει έλλειψη στοργής ανάμεσά τους . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Το λυπηρό στην προκειμένη περίπτωση ,κατά τη γνώμη μου, είναι ότι το παιδί τελικά εκθέτει δημόσια το χαζό λογίδιο της μητέρας του . Πράγμα που φανερώνει ένα είδος τάσης για εκδίκηση εκ'μέρους του παιδιού . Μπα στους φίλους του το εκμυστηρεύεται ... διαδικτιακα rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 'Νταξει μωρε.... ηλιθιοι υπαρχουν παντου.... .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Ηλίθιοι γονείς ναι!!! ηλίθια παιδιά ..δεν νομίζω rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Ηλίθιοι γονείς ναι!!! ηλίθια παιδιά ..δεν νομίζω μα ναι....αυτο εννοω κι εγω .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 @ LK: Δεν είναι τόσο απλό και είμαι σίγουρος πως το ξέρεις. Βρήκα το video εντυπωσιακό για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι τραβά - ή έστω ακουμπά - μια σκανδάλη (σε προσωπικό επίπεδο) που είναι οικεία χωρίς ευτυχώς να είναι ταυτόσημη. Έπαιζα πάντα κιθάρα με μέτρο και σε πολιτισμένες εντάσεις για να μη ρισκάρω την ατάκα - πασπαρτού: "Δηλαδή τώρα είσαι διαβασμένος;". Άκουγα μουσική κυρίως τις ώρες που ήμουν μόνος ή μπορούσα να απομονωθώ για να αποφύγω το σχόλιο "Τί σ' αρέσει απ' αυτούς τους Άϊρον Σκατέϊντεν;". Έκρυβα τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών κάτω από κάτι σχολικό - για ένα εκατομμύριο λόγους. Νομίζω λοιπόν ότι μπορώ να μπω στα παπούτσια του πιτσιρικά που ακούει το αναχρονιστικό λογύδριο. Νομίζω ότι, λίγο ως πολύ, μπορείτε κι εσείς. Η καταπληκτική λεπτομέρεια είναι ότι σκατώνεται (με κεντρικό μοτίβο το "get a life" ουσιαστικά) ένας άνθρωπος κατά πάσα πιθανότητα ανήλικος, άρα κατά πάσα πιθανότητα οικονομικά εξαρτώμενος, τη μούρη του οποίου μισοβλέπουμε λόγω αντανάκλασης πάνω σε μία κεφαλή αξίας $ 2.800 περίπου. Τα λατρεύω αυτά. ;D Η συνηθέστερη ελληνική εκδοχή του φαινομένου είναι οι γονείς που "φοβούνται" αλλά κάνουν δώρο το παπάκι στο 16χρονο γιο. Ή μήπως μόνο σε μένα φαίνεται ανεξήγητο αυτό; Και βέβαια το ότι οι "stupid friends" του γιού της μπορεί σε μερικά χρόνια να κερδίζουν αρκετά για να αγοράσουν όλο το διαθέσιμο απόθεμα του σύμπαντος σε μπιφτέκια βαθιάς κατάψυξης :D είναι φυσικά λεπτομέρεια. Το βίντεο αρχικά μου χάλασε γερά το στομάχι. Αλλά πάλι συνηθίζω να εμπιστεύομαι την ανθρωπότητα ακόμα κι χωρίς προφανή λόγο, οπότε όλα καλά. 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα, βλέπουμε μόλις ένα δίλεπτο από μια συνύπαρξη που μετρά χρόνια, και για την οποία δεν ξέρουμε τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 @ LK: Δεν είναι τόσο απλό και είμαι σίγουρος πως το ξέρεις. Αν εννοείς ότι δεν είναι τόσο απλές οι ανθρώπινες σχέσεις..ίσως να έχεις δίκαιο. Αν όμως έμεναν χωριστά ….ναι τόσο απλό θα ήταν (τίποτα δεν θα συνέβαινε) ;D. Κατά τα άλλα , εδώ τα λες όλα: τη μούρη του οποίου μισοβλέπουμε λόγω αντανάκλασης πάνω σε μία κεφαλή αξίας $ 2.800 περίπου. Δεν θέλω να λαϊκίσω αλλά όπως έλεγε ο και ο Don Johnson στο «Ηarley Davidson and the Μarlboro Μan», θυμάμαι πάντα κάτι που μου έλεγε ο Πατέρας μου , όταν με έβλεπε κάπως: «Να σου πώ τι έχεις Λάκη; Πάσχεις από καλοπέραση». «Εμείς δεν είχαμε να φάμε» . Τότε δεν το καταλάβαινα….τώρα το κατάλαβα Κάθε φορά που τώρα πλέον πάω να ξανακυλήσω σε μονοπάτια μελεγχωλίας, μου έρχεται αυτή η ατάκα στο μυαλό και έρχομαι στα ίσα μου. Αυτού του είδους τα θέματα (ουσιαστικής επικοινωνίας κ.λ.π) , αν τα ονομάσουμε (έστω και αδόκιμα) συλλήβδην «ψυχολογικά θέματα» κατά τη γνώμη μου προκύπτουν αφού έχεις λύσει όλα τα άλλα «θέματα επιβίωσης» οργανικής και οικονομικής. Αν η μάνα δούλευε όλη την ημέρα, προφανώς δεν θα ήταν στο σπίτι όλη την ημέρα για να βλέπει τι κάνει ο κανακάρης της και να τα παίρνει με αυτόν. Αν το μπουμπούκι της δεν είχε, αμούστακο παιδί ακόμα, τον εξοπλισμό ενός φτασμένου επαγγελματία στο χώρο του, ίσως να έκανε κάτι άλλο. Τα προβλήματα της μέσης αστικής οικογένειας , που έχει λύσει τα προς το ζειν και χαίρει άκρας οργανικής υγείας, τα θεωρώ πολυτέλειες και ιδανικά για σενάρια κακών tv serials. :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση