blackie Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Αχ ο πληθωρισμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Προφανώς...γιατί "ανακάλυψαν" τη Κίνα... ;) ;D Οι κιθάρες που αναφέρονται παραπάνω δεν είναι κατασκευασμένες στην Κίνα. Αυτό που έκαναν με την Κίνα και άλλες Ασιατικές χώρες, είναι να δημιουργήσουν φτηνότερες σειρές με άλλη ονομασία. (Squire, PRS Se) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Οι κιθάρες που αναφέρονται παραπάνω δεν είναι κατασκευασμένες στην Κίνα. Oι κιθάρες ίσως...τα ανταλακτικά τους όμως? Οπότε συμφωνώ για τη μπίζνα...κατεβάζεις το κόστος παραγωγής και κρατάς ίδια τη τιμή ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Oι κιθάρες ίσως...τα ανταλακτικά τους όμως? Οπότε συμφωνώ για τη μπίζνα...κατεβάζεις το κόστος παραγωγής και κρατάς ίδια τη τιμή ;) Ότι σαχλαμάρα να ναι ρε παππού φτάνει να μην παραδεχτείς ότι απλώς ήθελες να πεις κάτι έτσι για να πεις.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Ότι σαχλαμάρα να ναι ρε παππού φτάνει να μην παραδεχτείς ότι απλώς ήθελες να πεις κάτι έτσι για να πεις.... έτσι-έτσι...ξέρω ότι είσαι εξπέρ ΚΑΙ του marketing ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 έτσι-έτσι...ξέρω ότι είσαι εξπέρ ΚΑΙ του marketing ;D To positioning μπορεί να είναι marketing αλλά το cost saving είναι και θέμα procurement και logistics (και manufacturing βεβαίως, βεβαίως). Και εκεί σε έχω άνετα. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Πάντως σε κάθε μία των περιπτώσεων επειδή το 2002 έκανα τα πρώτα μου βήματα στην αγορά οργάνου έχω να πω ότι τότε με κάτω από 50.000 δρχ (βλέπε 150 ευρώ) δεν έπαιρνες ούτε κουπί με χορδές που να παίζει ενώ τώρα τα παιδιά που ξεκινάνε (κι όσοι παραμένουν ακόμα παιδιά και θέλουν "ακόμα ένα όργανο" μονίμως) με 150 ευρώ παίρνουν όργανο που βγαίνει Live άνετα (βλέπε J&D ή SX) και σου κρατάει και μία ζωή... Εκτός κι αν θυμάμαι λάθος τις τιμές... (50.000 είχα πάρει την πρώτη μου κλασσική που δεν έπαιζε με την καμία) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Και εκεί σε έχω άνετα. ;D ...τότε, ξαναδές τις παραγγελίες σου από Κίνα ;D Γιατί τη σήμερον ημέρα, χωρίς αυτές, δουλειά δεν γίνεται ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Πάλι στην παλαβή το γυρνάς. Άλλο είπε ο Μπόσης. Αλλά άμα πάρεις πίσω λόγο εσύ, θα ρχεται η συντέλεια του κόσμου οπότε...... Keep on talking :-* Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Άλλο είπε ο Μπόσης. Και εγώ...εκεί του απαντώ. Εάν πριν 10 χρόνια η PRS έκανε τις βαλίτσες της στην Αμερική με κόστος 60$...σήμερα τις κάνει στη Κίνα με κόστος 1$...Προφανώς και αυτό βοηθάει να κρατάς το κόστος το ίδιο. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση