kostas80 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Μ επιασε ενα μαμωτο,να μην εχω την gkou εδω στο στουντιο να κανει takes μεχρι να λιποθυμησει. Αυτο θα συνεβαινε και θα το λεγε 1 τονο παραπανω γιατι δεν ειναι ο τονος το προβλημα. Το κομματι σου παει 100%,μην πλανασαι πλανην οικτρα.. Δεν το ενιωσες.Αυτο ειναι και μονο. ;) :) Είναι πολύ καλό κύριοι και κυρία . Παρ'όλα αυτά ο Σταύρος έχει απόλυτο δίκιο . Το κομμάτι το ''έχει'' η Γωγώ αλλά χρειάζεται έναν μουσικό με αισθητική και όρεξη να την καθοδηγεί και να την πιέζει να βγάλει το αποτέλεσμα που πραγματικά μπορεί . Όντως ευχάριστη έκπληξη η φωνή του gdevelek . πολλά μπράβο ;) Ο Παπαδόπουλας είναι γνωστή ψυχάρα όταν τον αφήνεις ελεύθερο να σολάρει ... μη τα ξαναλέμε . πολύ καλημέρα σας :-* www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Μπράβο παιδιά πολύ ωραία επιλογή τραγουδιού . ;) Οι παρατηρήσεις με όλο το σεβασμό που έχω απέναντί σας είναι οι εξής . Πρώτα απο όλα δε με ενδιαφέρει η προφορά . Ο Τραγουδιστής μι μήτε άψογα τη χροιά του iggy αλλά ρυθμικά θέλει push σε σχέση με την κιθάρα που δίνει πολύ καλό παλμό στα όγδοα. Η γεωργία έχει ωραίο time αλλά πρέπει να τσεκάρει αν φταίει ο τόνος ή χρειάζεται κανένα inderal (το χάπι των μουσικών) για να χαλαρώσει και να μπορέσει να το ερμηνεύσει υπέροχα, ( που είμαι απόλυτα σίγουρος οτί μπορεί) . Μπράβο και πάλι :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα παιδιά που μας άκουσαν αλλά και μας συμβούλεψαν! Η αλήθεια είναι ότι τέτοια κομμάτια είναι μακριά από το γούστο μου...Επίσης, όσο μα όσο και να πάλεψα κάποια σημεία, δεν έβγαιναν με τίποτε :-\ Συμφωνώ ως προς την άποψη ότι χρειάζεται να έχω κάποιον μουσικό να με καθοδηγεί (αν και ..σφαλιάρες να έτρωγα, πάλι το ίδιο θα το τραγουδούσα ,νομίζω ;D ). Τι είναι το inderal? ::) και βέβαια να φτιάξουμε κλιπ, πάω να σιδερώσω την μακριά μου τουαλέτα κι ο gdevelek θα γίνει ένας νέος Iggy ;D Ειλικρινά, περίμενα αρνητικά σχόλια για μένα, μάλλον παραείστε ευγενικοί μαζί μου :) Eπίσης, εσείς γνωρίζετε και πολύ περισσότερα κομμάτια-ντουέτα, θα χαιρόμουν πολύ αν μας προτείνατε μερικά! https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 gdevelek θα γίνει ένας νέος Iggy ;D Ειλικρινά, περίμενα αρνητικά σχόλια για μένα, μάλλον παραείστε ευγενικοί μαζί μου :) Kαι όμως ενώ δεν ακριβώς...και ίσως ακόμα κάτι...και μπορεί καλύτερα...και εμένα μου άρεσε. Έχει τη δόση αλητείας που χρειάζεται ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Έχει τη δόση αλητείας που χρειάζεται ;) σοφος ο γέρος ! rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Το άκουσα στο πόδι από το κινητό και μπορώ να πω ότι εξεπλάγην ευχάριστα. Δεν θα πω πολλά καθότι ο τρόπος ακρόασης δεν μου επιτρέπει να έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά α) Εμένα η φωνή του gdevelek (νομίζω ότι) μου έφερε περισσότερο Bowie παρά Pop (και αυτό στο δικό μου βιβλίο είναι καλό) ;) β) Γεωργία ενώ μπαίνεις ωραία, μετά δεν έχεις τις νότες σ' αυτή τη τονικότητα*. Και στο κουπλέ φαίνεται αλλά και στο ρεφραίν ντουέτο. γ) Σιγά μην κάνω ξανά κομπλιμέντα στον Σταύρο. Μπούχτισε. Ωραία δουλειά. Θα την ξανακούσω το απόγευμα. Encore ce vous plait ! Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Ειλικρινά, περίμενα αρνητικά σχόλια για μένα, μάλλον παραείστε ευγενικοί μαζί μου :) Σε ανθρώπους που βλέπεις ότι είναι λάτρεις της μουσικής, δεν μπορεί παρά να είναι κάποιος ευγενής. Βέβαια πρέπει ν'αποδίδονται πάντα τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι. Όσον αφορά ντουέτα ένα θα΄θελα ν'ακούσω, μάλλον 2. Το Stop draggin my heart around/Stevie Nicks-Tom Petty, αλλά και το Where is the love/Donny Hathaway-Roberta Flack. Where Is The Love - Roberta Flack & Donny Hathaway InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Η δική μου προτίμηση για ντουέτο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Ωραίο! Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν ενίοτε τονικά (και λίγο από πλευράς φράσεων πού και πού) η gkou, αλλά συμφωνώ πως με περισσότερη εξάσκηση και ίσως με έναν "μπάστακα" από πάνω της στο στούντιο θα το έβγαζε άνετα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Καλό όντως! Μπράβο παίδες και κορασίδες! Αφού τραγουδήσατε με τις τόσο ωραίες φωνές σας θα με αφήσετε και μένα να ψάλλω με τη δική μου τη φάλτσα το γνωστό τροπάρι: είσαστε τόσο καλοί μουσικοί, θα προτιμούσα χίλιες φορές να σας ακούσω σε κάτι δικό σας ή ακόμη και σε μία πειραγμένη διασκευή, όχι απλώς σε μια πιστή επανεκτέλεση. Πάντως αν κάποιος έβαζε ένα χαλί με κόσμο από κάτω και μου έλεγε ότι είναι Iggy και Kate από live, νομίζω θα το 'χαυα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση