gkou Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Πριν από καιρό ο Σταύρος μου πρότεινε να κάνει εκείνος την τελική μείξη στην όποια επόμενη απόπειρά μου. Μίλησα με τον gdevelek , του ζήτησα να συνεργαστούμε και μου πρότεινε το ντουέτο στο κομμάτι "Candy" - Iggy Pop -Katie Pierson. Δέχτηκα κι από τότε αγόρασα το backing track και το ξεκινήσαμε. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στον gdevelek- για μένα το ερμηνεύει καταπληκτικά - και πολλά ευχαριστώ στον Freerock για τη συνεργασία και το σόλο της κιθάρας που μας πρόσθεσε στο τέλος,για να γεμίσει το κομμάτι. Εγώ δεν κατάφερα να το ερμηνεύσω καλά ή έστω αξιοπρεπώς , όσες προσπάθειες κι αν έκανα! :-\ Δεν μπαίνει το αρχείο, λόγω μεγέθους. Μπορείτε να το ακούσετε στο: http://www.box.com/s/592080fd91c585ca401f https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Πολύ μου άρεσε.Μπράβο παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Λοιπόν, gdev... είσαι η έκπληξη της ημέρας, το λες πολύ ωραία (αν δε η προφορά ήταν λιγότερο ένρινη τότε θα ήσουν 100% Iggy. ;) ). Γεωργία ενώ μπαίνεις ωραία, μετά δεν έχεις τις νότες σ' αυτή τη τονικότητα*. Και στο κουπλέ φαίνεται αλλά και στο ρεφραίν ντουέτο. Σταύρο είσαι πολύ μεγάλη κιθάρα, τέλος. Εκπληκτικό σόλο, εύγε. *Αν υπάρχει πρόγραμμα να κατέβει μισό ή ένα τόνο, νομίζω θα το είχες. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Σταύρο είσαι πολύ μεγάλη κιθάρα Όχι βρε απλή Strat είναι. Βγαίνει και σε μεγαλύτερο μέγεθος? ;D ;D ;D Γεωργία, έχει δίκιο ο Νέστορας. Δεν πατάς καλά τονικά. Δεν νομίζω όμως ότι "δεν έχεις αυτή την τονικότητα". Απλά ίσως πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Μην το αφήσεις, έχεις πολύ ωραία χροιά και ερμηνεία. Gdevelek πάρα πολύ καλός. Όντως φοβερό σόλο Σταύρο! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Μπράβο gdevelek, έχοντας ακούσει άλλο clip που τραγουδάς ήξερα ότι και αυτό θα το έχεις πει καλά γιατί ταιριάζει για τη φωνή σου. Gkou δεν πιστεύω ότι δεν μπορείς να το πεις. Σίγουρα μπορείς να το πεις καλύτερα από αυτή την προσπάθεια. Έτσι δεν είναι? Βγάλε φωνή. Πως ηχογραφείς? Ακούς καλά την ώρα που γράφεις? ...πολλά ευχαριστώ στον Freerock για τη συνεργασία και το σόλο της κιθάρας που μας πρόσθεσε στο τέλος,για να γεμίσει το κομμάτι. ... Σιγά μην το άφηνε ασ(χ)ολίαστο τέτοιο κομμάτι. :D Freerock.... φοβερός... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Κατ' αρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σταύρο για την εξαιρετική του δουλειά τόσο στη μίξη (αυτό έλειπε!) όσο και στην κιθάρα (αυτό ξαναέλειπε!). Γεωργία ευχαριστώ για την ευκαιρία να βγάλουμε το δεύτερο σινγκλάκι μας μετά από 1.5 χρόνο περίπου. ;D Όπως σου είπα και σε ΠΜ, το επόμενο ντουέτο θα πρέπει να το διαλέξεις εσύ. Το τραγούδι είναι ήδη κατεβασμένο ένα ημιτόνιο, ίσως ήθελε κι άλλο. Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας και το χρόνο σας. ΥΓ. το μικρόφωνό μου μοιάζει πάρα πολύ μ' αυτό εδώ, έτσι για να καταλάβετε τι δουλειά έκανε ο Σταύρος http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Microphones/HQ-Microphne-CMP-MIC-1.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Τώρα το άκουσα και εγώ! (έβλεπα μπάλα ;D) Μπράβο και στους τρεις σας!!! Πάρα πολύ καλό!! Και ωραίο κομμάτι διαλέξατε! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Τώρα εγώ άμα σας πω ότι καμαρώνω τον gdevelek λες και τα λέτε σε μένα, θα με πιστέψετε; :) Όμως έτσι είναι!πιστεύω ότι η φωνή του έχει απίστευτη αγγλική προφορά αλλά και πολλές ικανότητες! Καλά για τον Σταύρο τι να πω...μόνο ότι ντρέπομαι που ανέλαβε τις τσιρίδες μου :-[ Όλα τα υπόλοιπα, του έχω πει και πριβέ ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Και εγω τωρα το ειδα /ακουσα. Α)gkou κοριτσι μου αστηνε να βγη τη ρουφιανα αφου την εχεις (την φωνη εννοω)Ενταξει ψιλοστοναρεις αλλα λιγο πολυ οσοι /οσες δεν εχουν την εμπειρια του παλκου η τα μαθηματα φωνητικης το κανουν .Πιστευω οτι αλλο ενα ημιτονιο κατω θα ηταν ευκολοτερο για σενα (γιατι φοβασαι ;) Β)ΝΤΕΒΕΛΕΚ παρα πολυ καλος (δεν σε ειχα ξανακουσει ) Γ) Ο Σταυρος παραεγινε φιρμα (τον καλουνε για συνεργασιες Πανελλαδικα ) Μπραβο μεγαλε ωραιο σολο. Και σαν συνολο ειναι πολυ καλο Μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Να προσθέσω ότι εγώ ήμουν η αιτία που καθυστερούσε το κομμάτι να βγει...αφού όλο έκανα takes και το ένα ήταν χειρότερο από το άλλο ;D τι να πω, ίσως δεν το έχω με τέτοια κομμάτια! ;) Επίσης, ότι ο Σταύρος είναι τόοοοσο μετριόφρων, που αν και τόοοοοσο ταλαντούχος, προτείνει από μόνος του να βοηθήσει όπου και αν μπορεί εμάς τους απλούς χομπίστες :) Το κομμάτι είχε ήδη αλλάξει τόνο, από φίλο μουσικό, αλλά και πάλι δεν... https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση