ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Εχω έναν παλιό υπολογιστή που θέλω να αναβαθμίσω.Τώρα φοράει τον AMD ATHLON XP2400+ αλλά θέλω να βάλω έναν μεγαλύτερο.Τι μου προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 για τι χρήση; σε κάθε περίπτωση, στη θέση σου θα έψαχνα πρώτα το μέγεθος της μνήμης και την ταχύτητα του δίσκου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Εάν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις μόνο τον επεξεργαστή, πρέπει να μας πεις τι motherboard έχεις για να δούμε τι επεξεργαστές μπορεί να πάρει. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Οχι για τίποτα ιδιαίτερο.Πιο πολύ τον θέλω για internet.Απλά θέλω να γίνει πιο γρήγορος. Η μνήμη είναι 2 GB και ο σκληρός 7200.Θέλω να βάλω έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή μόνο.Στις διαστάσεις που είναι ο AMD τι άλλο μπορώ να βάλω αλλά πιο εξελιγμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 η μητρική σου πιθανότατα ΔΕΝ παίρνει κάποιον ΣΑΦΩΣ ταχύτερο επεξεργαστή, αφού αυτοί είναι νεώτεροι και απαιτούν και νεώτερη μητρική μπορείς να: - αυξήσεις τη μνήμη ώστε να ελαχιστοποιήσεις το paging - φροντίσεις να τρέχουν λιγώτερες εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι - κάνεις defragment στο δίσκο σου τακτικά - φροντίσεις το λειτουργικό σου να έιναι ενημερωμένο - φροντίσεις το registry να μην έχει σκουπίδια - κάνεις ένα φρέσκο format+reinstall, μπορεί να εκπλαγείς απο την βελτίωση στις επιδόσεις ...και όλα πλην του πρώτου είναι δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Εχω έναν παλιό υπολογιστή που θέλω να αναβαθμίσω.Τώρα φοράει τον AMD ATHLON XP2400+ αλλά θέλω να βάλω έναν μεγαλύτερο.Τι μου προτείνετε? Φίλε δεν αξίζει να τον "αναβαθμίσεις" αν έχεις λεφτά πάρε καινούργιο μηχάνημα. η μητρική σου πιθανότατα ΔΕΝ παίρνει κάποιον ΣΑΦΩΣ ταχύτερο επεξεργαστή, αφού αυτοί είναι νεώτεροι και απαιτούν και νεώτερη μητρική μπορείς να: - αυξήσεις τη μνήμη ώστε να ελαχιστοποιήσεις το paging - φροντίσεις να τρέχουν λιγώτερες εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι - κάνεις defragment στο δίσκο σου τακτικά - φροντίσεις το λειτουργικό σου να έιναι ενημερωμένο - φροντίσεις το registry να μην έχει σκουπίδια - κάνεις ένα φρέσκο format+reinstall, μπορεί να εκπλαγείς απο την βελτίωση στις επιδόσεις ...και όλα πλην του πρώτου είναι δωρεάν ...MAC OS X... no defrag no registry no format όσο προγραμματα και να τρέχουν απο πίσω αν δεν τα δουλεύεις είναι σε αδρανεια μόνο updates! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iskanter Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 μπορείς να: - φροντίσεις να τρέχουν λιγώτερες εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι - κάνεις defragment στο δίσκο σου τακτικά - φροντίσεις το λειτουργικό σου να έιναι ενημερωμένο - φροντίσεις το registry να μην έχει σκουπίδια - κάνεις ένα φρέσκο format+reinstall, μπορεί να εκπλαγείς απο την βελτίωση στις επιδόσεις οτι σου ανεφερε ο φιλος παραπανω το μηχανημα σου ειναι μια χαρα για χρηση οπως μας ανεφερες μονο για internet λεφτα για αναβαθμιση δεν αξιζει να ριξεις γιατι : 1) αγοραζοντας νεο επεξεργαστη θες νεα μητρικη 2) νεα μητρικη = νεες μνημες μεινε οπως εισαι μεχρι να παραδωσει πνευμα και τοτε πας σε κατι καινουργιο κανε οτι σου ανεφεραν ολοι φιλοι και θα εισαι μια χαρα τωρα αν θες να παιζεις και κανα game απο αυτα τα 3d le boum le bam le dead ....τοτε το θεμα αλλαζει ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Μόλις πρίν λίγο καιρό αγόρασα έναν πύργο τούμπανο.Αυτός ειναι δεύτερος υπολογιστής. Τελικά η μνημη του ήταν 1 gb και όχι 2 όπως είχα πεί.Οπότε θα προχωρήσω σε προσθήκη extra μνήμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 να προσθέσω μερικά + στους προλαλήσαντες (περι, μνήμης,defrag κλπ) και με τι σειρά μου να προτείνω: Αν είσαι adventurus δοκίμασε κάποια έκδοση των linux . Υπάρχουν και lite εκδόσεις που πραγματικά ανασταίνουν τα παλιά pc. ;) Σε αντίστοιχο μηχάνημα εδώ στο γραφείο που έχουμε δοκιμάσει Ubuntu είναι υπερβολικά ταχύτερο απο PC με i7 και 8GB μνήμης με XP, για ιντερνετ και δουλείες γραφείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2012 Λοιπόν τον άνοιξα τον υπολογιστή και είδα ότι οι μνήμες μου είναι οι εξής: 2χ1GB PC3200 CL3.Μου αναγνωρίζει όμως μόνο 1GB. Τι μπορώ να κάνω? Το motherboard μου είναι το QDI K7V600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση