soundangels Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 ξαφνικά λοιπόν μου την βάρεσε και πήγα και αγόρασα αυτή την strat http://www.thomann.de/gr/fender_squier_bullet_strat_rw_aw.htm/url] δεν έχω καμία σχέση με τις κιθάρες...πλήκτρα παιζω...οι προβληματισμοί μου λοιπόν είναι οι εξής...λόγω της άγνοιας μου μπορεί να πεταξω αρκετά άκυρα οπότε προσοχή σ'αυτα που διαβάζετε μην πάθετε τίποτα... ;D Το μπράτσο της μου φαίνεται πολυ στιλπνό και κολλάει ο αντίχειρας επάνω του με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανέβω και να κατέβω.Οι χορδές είναι πολύ ψηλά και τις πατάω όλες μαζί ή τις ακουμπάω στα πλάγια.από ποιότητα δεν μου φαίνονται σόι...ακουστικά τουλάχιστον...και τέλος,μου φαίνεται λίγο στραβό το μπράτσο σε σχεση με το σώμα της κιθάρας...αυτα...ελπίζω να μην τα έκανα σκ..ά με την ορολογία...τι μου προτείνετε να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 να την πας για σεταπ !!! ;) ;) ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soundangels Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 μπορώ να το κάνω μόνος μου με τον οδηγό σας ή θα της πετάξω τα μάτια έξω?αν δεν μπορώ τελικά τι ποσό να υπολογίζω?? Thanks για την άμεση,σύντομη,κατατοπιστική και απόλυτη απάντηση! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Το μπράτσο της μου φαίνεται πολυ στιλπνό και κολλάει ο αντίχειρας επάνω του με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανέβω και να κατέβω. Αυτό δεν λύνεται με setup, θα δοκίμαζα λίγο ταλκ στο χέρι εκεί που κολλάει στο λούστρο... Και δεν χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνεις πολύ, πιάσε μια 5τονική και χτύπα τη αλύπητα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Αυτό δεν λύνεται με setup, θα δοκίμαζα λίγο ταλκ στο χέρι εκεί που κολλάει στο λούστρο... Και δεν χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνεις πολύ, πιάσε μια 5τονική και χτύπα τη αλύπητα! ;D ελα ρε - το λουστρο ειναι που το εχει πιασει το κακο του αν δεν πιασει το ταλκ πιασε εσυ το μπρατσο και με ενα scotch brite περνα το ελαφρα και θα εισαι ετοιμος think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 μπορώ να το κάνω μόνος μου με τον οδηγό σας ή θα της πετάξω τα μάτια έξω?αν δεν μπορώ τελικά τι ποσό να υπολογίζω?? Περίπου το 1/3 του κόστους της κιθάρας σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soundangels Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 το μπράτσο είναι λες και πιάνο κλαδί...μου δινει την αίσθηση οτι δεν έχει τίποτα από λούστρο...αυτό με το sb θα πιάσει η θα μου γίνει σαν μάγουλο γριάς? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 το μπράτσο είναι λες και πιάνο κλαδί...μου δινει την αίσθηση οτι δεν έχει τίποτα από λούστρο...αυτό με το sb θα πιάσει η θα μου γίνει σαν μάγουλο γριάς? ;D πρωτα απ'ολα πρεπει/επιβαλεται να την πας για σεταπ - και ναι ειναι καλυτερα να την πας σε μαστορα/ειδικο παρα να το κανεις μονος σου θα πιασει - αλλα αν γινει σαν το μαγουλο της καθηγητριας μου στο πιανο θα γινει σουπερ ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 ...αυτό με το sb θα πιάσει η θα μου γίνει σαν μάγουλο γριάς? ;D Μην ακούς σοφιστίες και χαλάσεις τη κιθάρα σου...εδώ καλά-καλά δεν την έβγαλες από το κουτί της....Πήγαινε κάνε ένα καλό setup...και τα άλλα έρχονται μόνα τους.... θα πιασει εγώ λέω ότι θα τη χαλάσεις... 8)...και θα κλαίς! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soundangels Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 αυτό θα κάνω...μένω γλυφάδα...τον μονο που ξέρω είναι ο Arco...τον ξέρει κανείς?να την πάω εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση