Προς το περιεχόμενο

μια βοήθεια για την πρώτη μου strat!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

μπορώ να το κάνω μόνος μου με τον οδηγό σας ή θα της πετάξω τα μάτια έξω?αν δεν μπορώ τελικά τι ποσό να υπολογίζω??

Thanks για την άμεση,σύντομη,κατατοπιστική και απόλυτη απάντηση!  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μπράτσο της μου φαίνεται πολυ στιλπνό και κολλάει ο αντίχειρας επάνω του με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανέβω και να κατέβω.

Αυτό δεν λύνεται με setup, θα δοκίμαζα λίγο ταλκ στο χέρι εκεί που κολλάει στο λούστρο...

Και δεν χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνεις πολύ, πιάσε μια 5τονική και χτύπα τη αλύπητα!  ;D

Αυτό δεν λύνεται με setup, θα δοκίμαζα λίγο ταλκ στο χέρι εκεί που κολλάει στο λούστρο...

Και δεν χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνεις πολύ, πιάσε μια 5τονική και χτύπα τη αλύπητα!  ;D

ελα ρε - το λουστρο ειναι που το εχει πιασει το κακο του

αν δεν πιασει το ταλκ πιασε εσυ το μπρατσο και με ενα scotch brite περνα το ελαφρα και θα εισαι ετοιμος

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

μπορώ να το κάνω μόνος μου με τον οδηγό σας ή θα της πετάξω τα μάτια έξω?αν δεν μπορώ τελικά τι ποσό να υπολογίζω??

Περίπου το 1/3 του κόστους της κιθάρας σου.

το μπράτσο είναι λες και πιάνο κλαδί...μου δινει την αίσθηση οτι δεν έχει τίποτα από λούστρο...αυτό με το sb θα πιάσει η θα μου γίνει σαν μάγουλο γριάς?  ;D

το μπράτσο είναι λες και πιάνο κλαδί...μου δινει την αίσθηση οτι δεν έχει τίποτα από λούστρο...αυτό με το sb θα πιάσει η θα μου γίνει σαν μάγουλο γριάς?  ;D

πρωτα απ'ολα πρεπει/επιβαλεται να την πας για σεταπ - και ναι ειναι καλυτερα να την πας σε μαστορα/ειδικο παρα να το κανεις μονος σου

θα πιασει - αλλα αν γινει σαν το μαγουλο της καθηγητριας μου στο πιανο θα γινει σουπερ  ;D

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

...αυτό με το sb θα πιάσει η θα μου γίνει σαν μάγουλο γριάς?  ;D

Μην ακούς σοφιστίες και χαλάσεις τη κιθάρα σου...εδώ καλά-καλά δεν την έβγαλες από το κουτί της....Πήγαινε κάνε ένα καλό setup...και τα άλλα έρχονται μόνα τους....

θα πιασει

εγώ λέω ότι θα τη χαλάσεις... 8)...και θα κλαίς!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου