fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Ειμαι και γω φανατικός της κυρίας αλλα την εχω λιγο απο μακριά.. Εχω ξεκινήσει να φτιάχνω μια αλλα ειναι ακόμα στην αρχη,τουλαχιστον η ταστιερα ειναι έτοιμη :D. Τελείωσέ την βρε Νάσο, κρίμα είναι! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Τελείωσέ την βρε Νάσο, κρίμα είναι! Στράτο , την ξεκίνησα πριν τρείς βδομάδες έχουμε καιρο ακόμα ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Θες να ανεβάσεις και εδώ το πρότζεκτ σου να έχουμε σημεία ανφοράς μαζί με την κατασκευή του Ηλία?? (μ ενδιαφερει και εμενα πολύ οπότε...παρακολουθώ στενα...) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Θες να ανεβάσεις και εδώ το πρότζεκτ σου να έχουμε σημεία ανφοράς μαζί με την κατασκευή του Ηλία?? (μ ενδιαφερει και εμενα πολύ οπότε...παρακολουθώ στενα...) ΟΚ απλά πηγαινω λιγο αργά.... βασικά εχω κολλήσει με τα καπάκια αν θα τα κανω laminate ή σκαφτά. Με τη πρωτη ευκαιρία θα τ ανεβάσω Thnks Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση