elavd Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Playing clean: Playing jazz: Playing blues-rock: Playing funk: Playing metal: Μια κιθάρα με την οποία μπορείς να παίξεις κυριολεκτικά...ΤΑ ΠΑΝΤΑ (αρκεί να ξέρεις πώς! ;D) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Για μέταλ δεν ξέρω αλλά σίγουρα σε καταστάσεις μπόλικου gain οι semihollows - και φυσικά η 335 - έχουν φανατικούς οπαδούς όπως τους Queens of the Stone Age, τους Wolfmother, τον Grohl στους Foo Fighters, τώρα τελευταία και τους Opeth κλπ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Θέλω μία τώρα . :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Θέλω μία τώρα . :) και γω εδώ και χρόνια!!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 φτιαξε ρε μία τώρα που πήρες το κολαι! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 φτιαξε ρε μία τώρα που πήρες το κολαι! ;) Kάτσε για, ακόμα γουστάρω τη σπέσιαλ! Αλλά το βλέπω μπελαλίδικο για ES. Θα ακολουθήσω το θρεντ του Λιάκου όταν έρθει η ώρα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Ετσι Ετσι..... φτιάξε μας ρε Ηλία βραδιάτικα....... ακριβό το "Οργανο" αλλά invest αδερφε.......................... Δημήτρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Είναι όργανο-επένδυση! Τέλος._ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Μια κιθάρα με την οποία μπορείς να παίξεις κυριολεκτικά...ΤΑ ΠΑΝΤΑ (αρκεί να ξέρεις πώς! ;D) Ούτε καν να ξέρεις δεν χρειάζεται. Απλά κάθεσαι και την ακούς ενώ παίζει! Είναι όργανο-επένδυση! Τέλος._ Και όνειρο ζωής! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2012 Ειμαι και γω φανατικός της κυρίας αλλα την εχω λιγο απο μακριά.. Εχω ξεκινήσει να φτιάχνω μια αλλα ειναι ακόμα στην αρχη,τουλαχιστον η ταστιερα ειναι έτοιμη :D. http://www.luthier.gr/index.php?topic=572.0 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση