Προς το περιεχόμενο

Επείγον..ο δίσκος αρνείται το format...

npap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως επειδή μ΄αρέσει να βλέπω και τις δυο όψεις' date=' αποκόμισα και κάποιες γνώσεις plus στο θέμα μ' αυτή την εμπειρία και ευχαριστώ όλους σας και γι αυτό...[/quote']

+100000000000000000

Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η μόνη παρηγοριά! :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δοκιμασε να κανεις το format με καποιο προγραμμα δημιουργιας partition (Partition Expert, Partition Magik) κλπ. Αν δεν το κανει στο περιβαλλον της εφαρμογης δημιουργησε τα bootable rescue media της εκαστοτε εφαρμογης, και καντο μεσω αυτον. Μια καλη ιδεα ειναι να τον κανεις φορματ σε διαφορα συστηματα αρχειων και να καταληξεις στο επιθυμητο. Αν παντως δοκιμασες να κανεις το φορματ στο περιβαλλον εγκαταστασης των XP και απετυχε, τοτε το πιο πιθανο ειναι οτι θα χρειαστεις πεταμα... Η ο σκληρος δεν γουσταρει τον υπολογιστη σου, η ο υπολογιστης τον σκληρο... Καλη τυχη.

Δοκιμασε να κανεις το format με καποιο προγραμμα δημιουργιας partition (Partition Expert' date=' Partition Magik) κλπ. Αν δεν το κανει στο περιβαλλον της εφαρμογης δημιουργησε τα bootable rescue media της εκαστοτε εφαρμογης, και καντο μεσω αυτον. Μια καλη ιδεα ειναι να τον κανεις φορματ σε διαφορα συστηματα αρχειων και να καταληξεις στο επιθυμητο. Αν παντως δοκιμασες να κανεις το φορματ στο περιβαλλον εγκαταστασης των XP και απετυχε, τοτε το πιο πιθανο ειναι οτι θα χρειαστεις πεταμα... Η ο σκληρος δεν γουσταρει τον υπολογιστη σου, η ο υπολογιστης τον σκληρο... Καλη τυχη. παντως ενα scandisk δεν θα εβλαπτε...[/quote']

• Guru

Φίλε μου έγιναν όλα αυτά και την στιγμή που μπήκα στον κόπο να ανοίξω το tower και να προσπαθήσω (αφήνοντάς τον μόνο του στο σύστημα) να τον φορμάρω με το cd των xp χωρίς επιτυχία, πήρε τον δρόμο του και περιμένω τον καινούργιο...

Ο δίσκος έπρεπε να επιστραφεί από την αρχή αλλά όντας μερος μιας ακριβής αγοράς με 6μηνη επιταγή που είχα στα χέρια μου και ήταν δύσκολο να την 'σπρώξω" στην αγορά, απέναντι στον τύπο που μου έκανε την εξυπηρέτηση οι απαιτήσεις μου είχαν μειωμένη δυναμική και αναγκάστηκα να εξαντλήσω όλες τις πιθανές λύσεις πριν την αντικατάσταση που αυτός απεφευγε με ηλήθιες δικαιολογίες...anyway...ας πρόσεχα...

να σαι καλά...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

ήταν και το κερασάκι στην τούρτα και όντως έφυγε σαν φρίσμπυ από κει πούρθε...(ο αλχημιστής βγήκε αληθινός...)

Από τη μία χαίρομαι που βλέπω ότι η εμπειρία μου από το hardware και ειδικότερα από τους WD με οδηγεί σωστά' date=' από την άλλη θλίβομαι που επαληθεύτηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο... :(

Πάντως επειδή μ΄αρέσει να βλέπω και τις δυο όψεις, αποκόμισα και κάποιες γνώσεις plus στο θέμα μ' αυτή την εμπειρία και ευχαριστώ όλους σας και γι αυτό...

Το γεγονός ότι το αναγνωρίζεις είναι πολύ θετικό και φυσικά θα δεις εν καιρώ ότι ακόμα και αυτό το πρόβλημα και τους διάφορους τρόπους επίλυσής του θα τα βρεις μπροστά σου. :wink:

Υ.Γ. Εγώ όταν έχω πρόβλημα με κάποιο part, το πάω στον πωλητή και του λέω το απλό. "Βάλ' το να δουλέψει εδώ μπροστά μου, θα σου πληρώσω το χρόνο που θα φας ή τον τεχνικό που θα το κάνει αν έχω άδικο". Δόξα τω Θεώ, ποτέ δεν χρειάστηκε να πληρώσω μέχρι τώρα! 8)

Yes it is!!!

• 3 χρόνια αργότερα...

Απο προσωπικη εμπειρια αποφευγω τα Western Digital και τα Toshiba. Εχω μαζεψει ηδη αρκετα τουβλακια απο αυτες τις μαρκες.

Κι εγώ έχω μερικά τουβλάκια Western Digital, άλλα είναι φετινά, άλλα 10ετίας, και όλα δουλεύουν άψογα...

Shoot him again. His soul is still dancing...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου