haryy Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Ο ροκ μουσικός δεν είναι επαγγελματίας με την έννοια που είναι ένας καρδιοχειρούργος. Και η ροκ μουσική - ειδικά στα live - δεν είναι μια απόδειξη ενός μαθηματικού θεωρήματος που υποχρεωτικά πρέπει να είναι αλάνθαστη από την αρχή ως το τέλος ειδάλλως χάνει κάθε αξία και καταρρέει. Είναι κάτι πολύ πιο φευγάτο, κάτι που περισσότερο το νιώθεις και το βιώνεις παρά το καταλαβαίνεις, έχει να κάνει με φαντασία, με συναίσθημα, με δημιουργία, και σ' αυτούς τους τομείς οι Led Zeppelin έχουν γράψει χρυσή ιστορία με αποτέλεσμα να συγκαταλέγονται στα ελάχιστα "ιερά" ονόματα της ροκ. +lips ;D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Σαν να έχεις παρακολλήσει με το θέμα "επαγγελματισμός" και "λάθη στα live"... Ο ροκ μουσικός δεν είναι επαγγελματίας με την έννοια που είναι ένας καρδιοχειρούργος. Και η ροκ μουσική - ειδικά στα live - δεν είναι μια απόδειξη ενός μαθηματικού θεωρήματος που υποχρεωτικά πρέπει να είναι αλάνθαστη από την αρχή ως το τέλος ειδάλλως χάνει κάθε αξία και καταρρέει. Είναι κάτι πολύ πιο φευγάτο, κάτι που περισσότερο το νιώθεις και το βιώνεις παρά το καταλαβαίνεις, έχει να κάνει με φαντασία, με συναίσθημα, με δημιουργία, και σ' αυτούς τους τομείς οι Led Zeppelin έχουν γράψει χρυσή ιστορία με αποτέλεσμα να συγκαταλέγονται στα ελάχιστα "ιερά" ονόματα της ροκ. Δεν ειναι επαγγελματικο το ροκ;ναι μωρε γιατην πλακα τους παιζανε και τους ακουσανε τους τα δωσανε και οικονομησανε.Αν ειναι κατι το επαγγελματικο στην Βρεττανια ειναι το ροκ. Ολοκληρη Βιομηχανια εχουν στησει oι ανθρωποι . Καλα να τους κανουμε και εικονισμα τοτε αφου ειναι ιερα τερατα. Επισης να διαβαζεις ολοκληρο το Ποστ μου γιατι απο κατω γραφω και την αλλη οψη του νομισματος.Και δεν εχω κολλησει απλα ενας επαγγελματιας αλλοιως τα βλεπει τωρα και αλλοιως τα εβλεπε πριν 25 -30 χρονια .ΕΙΠΑΜΕ αλλα χρονια ,αλλα κολπα αλλαματια αλλα αυτια. Αν ορισμενοι μπορουν και τους βλεπουν/ακουν ακομα το ιδιο εμενα δεν μου πεφτει λογος . Αλλα την γνωμη μου θα την λεω παντα ΩΜΑ 8) χωρις τζιριτζαντζουλες κλπ,κλπ. Και μια ερωτηση;: Μηπως λεω μηπως μπορεις να κατονομασεις και τα υπολοιπα ''ελαχιστα ιερα ονοματα της ροκ;Για να δω με τι φανελα παιζεις δηλαδη. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Δεν σου είπα πως δεν ήταν επαγγελματίες, αλλά πως δεν ήταν επαγγελματίες όπως είναι ένας καρδιοχειρούργος. Πιστεύω πως ήμουν απόλυτα σαφής, οπότε και δεν καταλαβαίνω την παρανόηση. Τα υπόλοιπα ιερά ονόματα είναι Beatles, Stones, Pink Floyd, Hendrix, Doors, Dylan, με τυχαία σειρά. Κι εγώ πριν 25-30 χρόνια γνώρισα τους LZ, και συνεχίζω να τους ακούω με ΔΕΟΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Ενταξει καταλαβα εισαι μεγαλυτερος απο μενα και οχι επαγγελματιας μουσικος. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Ενταξει καταλαβα εισαι μεγαλυτερος απο μενα και οχι επαγγελματιας μουσικος. ;D προφανώς το βλέπεις με άλλο μάτι από εμάς με τόσα χρόνια στο "κουρμπέτι" όπως βλέπει ο κάθε ένας το επάγγελμά του με άλλο μάτι.... αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι και όλα καλά.... αν πχ δούλευα στα everest 25 χρόνια και μου δίναν ένα "λάθος" σάντουιτς θα το σχολίαζα 3 μέρες.... τώρα απλά τα τρώω! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Ενταξει καταλαβα εισαι μεγαλυτερος απο μενα και οχι επαγγελματιας μουσικος. ;D Κάποια στιγμή θα συναντήσεις κάποιον "επαγγελματία μουσικό" που θα βλέπει τους LZ όπως εγώ και τόσα άλλα μέλη, και θα καταπέσει κι αυτό το επιχείρημά σου σαν χάρτινος πύργος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 @voyager μηπως εισαι προκατειλλημενος η φραση που ακουγεται στο αρχικο θεμα της bossanova που ανεβασες ειναι 3-4 νοτες και παιζονται (ετσι ακουσα ) μια φορα . Ο διεθνης νομος περι δικαιωματων λεει οτι εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιησεις μεχρι 7 νοτες στη σειρα σε ενα κομματι που εχεις ''βουτηξει''απο καποιο αλλο ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (ΟΙ ΝΟΤΕΣ)σε ολο το κομματι . Εδω εχουμε 4 νοτες και μια φορα παιγμενες .Αρα δεν ειναι κλοπη .ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ . ;D Και δεν ειμαι με τους purple 4 δισκακια τους εχω μονο .Ο δε lord ειναι απο τους καλυτερους πληκτραδες που εχουν περασει στην rock σκηνη. Εδω που τα λεμε ολοι κλεβουν λιγο -πολυ.ΑΛΛΑ αλλοι το κανουν καλλυμενα και αλλοι ακαλυπτα .Χριστος Ανεστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Κάποια στιγμή θα συναντήσεις κάποιον "επαγγελματία μουσικό" που θα βλέπει τους LZ όπως εγώ και τόσα άλλα μέλη, και θα καταπέσει κι αυτό το επιχείρημά σου σαν χάρτινος πύργος. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΕΛΗ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ φιλε μου τι να κανουμε δεν μπορουμε να εχουμε ολοι την ιδια γνωμη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Η θέση των LZ στο ροκ στερέωμα έχει κριθεί, και είναι στην κορυφή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Voyager, σου διέφυγε αυτό: …που είναι κλεμμένο απ' αυτό: Τσι πτάνας γινότανε! ;) ------------------------------------------- Γεώργιοι (longshadow και gvour), μου θυμίσατε δύο γκρουπ που είχα να ακούσω χρόνια, τους Kingdom Come και τους Thunder αντίστοιχα. Θενκς! Καλή Χώνεψη σε όλους! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση