Προς το περιεχόμενο

Led Zeppelin. Πόσο αυθεντικοί ήταν;

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αδελφοί... Ηρεμήστε και αγαλλιάσθε!

Με τιμές αρχηγού κράτους έρχεται σε λίγο στο Ελ Βενιζέλ το Άγιο Φώς.

Δεν είναι ώρα για καρπαζιές και τσακωμούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 255
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

χαχαχα ενταξει θεικο θεμα ! προτεινω να κλειδωθει και να το καρφιτσωσουμε για εχουμε να το βλεπουμε  ;D ;D καλο πασχα αδελφοι μου !

To ΛΗΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ .

Αλλα 2-3 ερωτησεις:ακουσες την μπαντα groovy sense στα clips ;

Γιατι δεν ακους τα αυτονοητα στα βιντεο των zep;

Εισαι φανατιλα και εσυ και 2-3 αλλοι και κανετε τους ''κουφους'';

Τελευταια παραινεση: αν ακουγοντας τα κομματια της μπαντας καταλαβεις τι σκατα μουσικος ειμαι (οπως αναρωτηθηκες πριν) δεν θα σε δειρω τελικα. ;D

Αλλα αν και αυτο δεν σου φτανει στο πρωτο live σε κερναω ενα ποτο μετα το ''ξυλο ''που θα φας ακουγοντας την μπαντα ζωντανα

Ελπιζω να καταλαβαινεις το χιουμορ που επρεπε να πιανεις με την μια μεσα στο φορουμ .

Αυτο το χιουμορ περισσεύει στα μελη που ειναι χρονια μεσα και εχουν γνωριστει εστω και διαδυκτιακα .

Ελπιζω να καταλαβαινεις το χιουμορ που επρεπε να πιανεις με την μια μεσα στο φορουμ .

Αυτο το χιουμορ περισσεύει στα μελη που ειναι χρονια μεσα και εχουν γνωριστει εστω και διαδυκτιακα .

Α τελικα οι τελευταιες σελιδες γραφτηκαν επειδη εχεις ανελεητο χιουμορ...ε πεστο ντε....ολα καλα λοιπον!Ουπς  ;D

Slow must go on....!!!!

Posts deleted. Να ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορά πως το noiz δεν προσφέρεται για κανενός είδους keyboard bravery, είτε πρόκειται για "παλιά μέλη" είτε για καινούργια. Ευχαριστω και καοπακα σε ολους.

pericles προσωπικά δεν τα πήρα στο κρανίο ούτε φανατίστηκα σε κανένα σημείο της συζήτησης... απλά το πράγμα ξέφυγε, και από καλαμπουρι μετατράπηκε λίγο στο "στο δικό μου παίζει μπάσκετ στο δικό σου ΝΒΑ", "ναι αλλά εμένα ο θείος μου έχει τανξ" και τέτοια. Είχε την πλάκα του, αλλά δεν μας τιμάει κιόλας πίσω από τα πληκτρολόγια να το γυρίζουμε εκεί.

Στα του θέματος, διάβασε καλά αυτό που θα πω γιατί εξαρχής δεν νιώθω ότι με πιάνεις πού διαφωνούμε... και τα κλιπς που πόσταρες τα έχω δει στο παρελθόν, και έχω σχεδόν και την ίδια γνώμη για τους Ζεπ και τι αποτέλεσμα βγάζουν στο λάιβ τους (όχι ικανοποιητικό και για μένα)... για αυτό και σου λέω δεν μου αρέσει να ακούω λάιβ των Ζέπελιν. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για μένα για να τους μειώσει σαν αξία αισθητά, και σε σύγκριση με τις μπάντες που μου ανέφερες, θεωρώ ότι έχουν αφήσει μεγαλύτερη κληρονομιά. Εκεί και μόνο εκεί είναι η αρχική διαφωνία μας, και εκεί θα συνεχίσει να είναι κατ'ουσία.

Τα υπόλοιπα τώρα (και η απορία μου "τι σκατά μουσικός είσαι" που έγραψα), προέκυψαν από τον (μη κομψό αρχικά, και αργότερα) άσχημο τρόπο που εκφράστηκες. Λίγο με τις κλανιές για το ποια μπάντα κλάνει ποια, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, απαντούσα και εγώ με το δικό μου όχι τόσο κομψό τρόπο, και γαμήθηκε η φάση. Εννοείται ότι καπάκι να έβγαινα έξω από την πόρτα μου και να σε έβρισκα δεν θα είχα hard feelings (εκτός κι αν μου ερχόσουν με τους συμμορίτες των Whο και μου στήνατε ενέδρα ;D)...

Τα κλιπς της μπάντας δεν τα έχω ακούσει, αλλά μιας που είπες το όνομα θα το κάνω κάποια στιγμή προσεχώς. Και ο Eric Johnson να είσαι αγαπητέ πάντως, ξέφυγες στους χαρακτηρισμούς σου πριν... και δεν θέλει πολύ κάποιος που αγαπάει αγνά έναν μουσικό να παρεξηγηθεί όταν του το μειώνεις (τα ίδια θα έλεγα παρεπιπτόντως αν κάποιος έθαβε αντίστοιχα πολλούς μουσικούς ακόμα... δεν έχω αποκλειστικό θέμα με τους Ζέπελιν). Τουλάχιστον άμα θες να το κάνεις κάνε το με κομψό τρόπο, και ο άλλος μόκο μετά. Αλλιώς οι πιθανότητες να γίνει κουλουβάχατα ένα ολόκληρο θρεντ αυξάνονται δραματικά.

Α τελικα οι τελευταιες σελιδες γραφτηκαν επειδη εχεις ανελεητο χιουμορ...ε πεστο ντε....ολα καλα λοιπον!Ουπς  ;D

Εσυ θελεις φροντιστηριο για να καταλαβεις τι παιχθηκε ..ο Fusionakis καταλαβε ..(δεν ηταν χιουμορ τα ποστ αλλου ηταν το χιουμορ  8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου