Προς το περιεχόμενο

Led Zeppelin. Πόσο αυθεντικοί ήταν;

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό είναι...  ;D ;D ;D

Και εγώ ενοχλούμαι να βλέπω παλιά μέλη να κάνουν ορθογραφικά λάθη (γράφεται ως εξής : αφτό ίνε).

:) :) :)

Όσο για τα thread "άποψης", σιγά μην περάσουμε και σαν "άποψη" την προσπάθεια κάποιων μελών να απαξιώσουν τους LZ. Ισχύει αυτό που έγραψε ο AudioK (<----χαχαχαχαχα), ότι πρέπει να υπάρχουν κάποιες σταθερές για να γίνει συζήτηση, αλλιώς μιλάμε για επίπεδο γυμνασίου και το έχω τελειώσει εδώ και χρόνια.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 255
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Και εγώ ενοχλούμαι να βλέπω παλιά μέλη να κάνουν ορθογραφικά λάθη (γράφεται ως εξής : αφτό ίνε).

:) :) :)

Όσο για τα thread "άποψης", σιγά μην περάσουμε και σαν "άποψη" την προσπάθεια κάποιων μελών να απαξιώσουν τους LZ. Ισχύει αυτό που έγραψε ο AudioK (<----χαχαχαχαχα), ότι πρέπει να υπάρχουν κάποιες σταθερές για να γίνει συζήτηση, αλλιώς μιλάμε για επίπεδο γυμνασίου και το έχω τελειώσει εδώ και χρόνια.

;D ;D ;D ;D ;D

έχεις δίκιο... ξεχάστηκα  ;D

Φυσικά έχεις δίκιο και εσύ και ο Κώστας, αναφορικά με τις σταθερές. Αλλά ακόμα και αν υπάρχει διάσταση απόψεων, καλό θα ήταν να μην γίνεται δογματικά, καθώς κανείς μας δεν κατέχει την «απόλυτη αλήθεια».

Κατά το κοινώς λεγόμενο... χαλαρά  ;D   

all this has happened before and will happen again

αλλιώς μιλάμε για επίπεδο γυμνασίου και το έχω τελειώσει εδώ και χρόνια.

;D ;D ;D ;D

Εσυ εισαι Pastorius μπροστα μου δηλαδη... ;D..(εγω ξερω να βαρω μονο τη ΛΑ)

Α, εσύ είσαι βιρτουόζος μπροστά μου. Εγώ παίζω μόνο ΜΙ γιατί δεν μπορώ να σκύβω...

Βέβαια και η διαφωνία επί των σταθερών θεμιτή και χρήσιμη είναι (που και που) αφού σε αρκετές περιπτώσεις δεν είναι και τόσο αυστηρά ορισμένες. Τώρα, στις συνεχείς συγκρίσεις μήλων με πορτοκάλια, φυσικό είναι να δημιουργούνται αψιμαχίες αφού είναι απλά αδύνατο να φτάσει κανείς σε συμπέρασμα. Η άρνηση του να γίνει αντιληπτό το μάταιο και ανούσιο της συζήτησης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε νεύρα.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

;D ;D ;D ;D

Α, εσύ είσαι βιρτουόζος μπροστά μου. Εγώ παίζω μόνο ΜΙ γιατί δεν μπορώ να σκύβω...

Η μεγαλύτερη παικτούρα είμαι ΕΓΩ διότι παίζω μόνο ΜΗ*.

* Αυτό μου φωνάζουν όλοι όποιο όργανο και να με δουν να κρατάω.

Mea Culpa

Όσο για την αυθεντικότητα τον zep  τούτο μονό έχω να πω:

''Τρίξιμο  ακούγεται στα δοντιά στου σκυλού καθώς τρίβεται στα γόνατα  του γέρου που προσπαθεί να σηκωθεί απο τις λάσπες δεμένος με μια στοίβα ξύλα. 

Γύρω του, τέσσερα παιδιά  μικρά  γαζωμένα στο μπαστούνι του και στα σκοινιά του  τον τραβούν ,σηκώνεται σκουπίζει το στόμα του και τους ευχαριστεί  δίνοντας  τους ένα μικρό  γεμάτο γυάλινο μπουκαλάκι.

Αφού με ζόρι  το ξεριζώνουν απο την αγάλια  του  μικρότερου παιδιού ,τα άλλα , το σηκώνουν  ψηλά

φωσφορίζει φωσφορίζει...  φώναξε  κάποιο

να το πιούμε ... είπε το επόμενο, 

...και το ήπιε το άλλο.''

υπάρχει κάτι μαγικό εδώ !

rust never sleeps

Όσο για την αυθεντικότητα τον zep  τούτο μονό έχω να πω:

''Τρίξιμο  ακούγεται στα δοντιά στου σκυλού καθώς τρίβεται στα γόνατα  του γέρου που προσπαθεί να σηκωθεί απο τις λάσπες δεμένος με μια στοίβα ξύλα.   

Γύρω του, τέσσερα παιδιά  μικρά  γαζωμένα στο μπαστούνι του και στα σκοινιά του  τον τραβούν ,σηκώνεται σκουπίζει το στόμα του και τους ευχαριστεί  δίνοντας  τους ένα μικρό  γεμάτο γυάλινο μπουκαλάκι.

Αφού με ζόρι  το ξεριζώνουν απο την αγάλια  του  μικρότερου παιδιού ,τα άλλα , το σηκώνουν  ψηλά

φωσφορίζει φωσφορίζει...  φώναξε  κάποιο

να το πιούμε ... είπε το επόμενο, 

...και το ήπιε το άλλο.''

υπάρχει κάτι μαγικό εδώ !

τι πινεις και δεν μας δινεις δηλαδη  ;D

Το φαντάστηκα. Τρελλάθηκα στο φτάρνισμα μες στ αμάξι.

Που να προσπαθούσες κιόλας..... ;D

Βρε συ Περικλή, τι "μουσικά" να αναλύσω;

Με το που τους άκουσα πορώθηκα και κόλλησα ανεπιστρεπτί.

Μετά άρχισα να ακούω τι έκαναν από πίσω.

Τώρα που μεγάλωσα προσπαθώ να ξανακούω με τα αυτιά που με πόρωναν και όχι αν βαράει στις άρσεις ο Bohnam και βοηθάει στις κόντρα μπασσογραμμές ο Jones, αν ανεβοκατεβαίνει 5 και δύο έκτα κλίμακες ο Plant και αν bendάρει σωστά ο Page.

Τι να κάτσω να δω; Τι "έκλεψαν" και τι είναι δικό τους; Τι τεχνικό έχουν άρτιο και που χωλαίνουν;

Με δουλεύεις;

Αφού το ξέρεις.

Punk και blues ακούω...... ;)  8) :P

(για αυτό και ξέρω μόνο τις δύο νότες που αναφέρεις)

Και δεν είναι τι η ιστορία απέδειξε ότι είναι πλέον κλασσικό και τι όχι.

Είναι τι γουστάρω (και βέβαια δεν απολογούμαι αλλά και βαριέμαι να εξηγώ το πως και το γιατί) να ακούω.

Πράγμα που όσες πραγματείες-σεντόνια, αναλύσεις κι εξηγήσεις να μου δώσεις και όσες παραθέσεις από το Youtube να βάλεις, ΔΕΝ το νοιώθω ούτε με ενέσεις για τους Aphrodite's Child.

Τα περί κολοκυθόπιτας, τα γνωρίζεις....

Καλα το καταλαβα οτι εισαι και καλα ''πανκιο''..εν πασει περιπτωσει μαλλον δεν διαβασες τα ποστ μου η τα διαστρεβλωνεις κατα το δοκουν.Που ειδες να γραφω για αναλυσεις και στο ταδε σημειο εκαναν λαθος η πως επαιζε ο bohnam η ο jones κλπ.Μαλλον εσυ θα μας τρελλανεις . ::)

Καλα λεγαμε που να εισαι να ακουσουμε καμια σοβαρη γνωμη τελος παντων ρε παιδι μου :P

Σου ειπε κανεις να μην ακους zep ; να τον μαλωσω !!Και εγω εχω το ιδιο κουσουρι με σενα ...αλλο το ενα  και αλλο το αλλο ομως. ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου