Superfunk Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Ρε σεις, και μόνο τον John Paul Jones που είχαν (άντε και τον Bohnam), κατατάσσονται αυτόματα στα supergroups. αν και θα αντεστρεφα τα ονοματα συμφωνω απολυτα. ή μαλλον για να το κανω ακομα πιο απλο: μονο και μονο που ειχαν τετοιο drummer κατατάσσονται αυτόματα στα supergroups. ;D τα υπολοιπα ποστ δεν τα εχω διαβάσει μια και υποψιαζομαι θα περιεχουν μονομαχιες του στυλ "ο Α ειναι καλυτερος κιθαριστας απο τον Β","ο Γ παιζει μια λαθος νοτα στο αλμπουμ ταδε" κτλ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Όταν βλέπω κιθαρίστες κατεξοχήν τεχνοκράτες όπως ο Vai να λένε ότι ο Page είναι ο θεός τους, νομίζω ότι καλύπτομαι. Γιατί και μένα μ' αρέσουν πολλοί κουλοί που λέει και ο Όντιο, οπότε είμαι υποκειμενικός. Ο Page είχε feeling, impact και καντάρια από αυτό που λέμε προσωπικότητα. Επηρέασε στρατιές κιθαριστών -κάποιοι από αυτούς τέρατα τεχνικής- που του βγάζουν το καπέλο. Χου γκιβς ε φακ αν έπεφτε έξω και κανα σήκωμα. Μήπως πρέπει να ξαναρχίσουμε να ακούμε μουσική με τα αυτιά μας και όχι με το κουρδιστήρι μας, και να αναγνωρίζουμε την αξία του καθενός για αυτό που είναι; Δεν είμαι ένθερμος οπαδός ούτε των Ζέπελιν ούτε του Page αλλά τα σύκα σύκα και το σκάφος σκάφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 τα υπολοιπα ποστ δεν τα εχω διαβάσει καλά έκανες...γιατί ο Περικλής πάσχει από γεροντική άνοια...και έχει ξεχάσει τα νειάτα του ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 ΑΓΑΠΗΤΕ Κωστα πολλα χρονια θα ζησεις ,εχτες σε μελετουσαμε με την κλικα μας. Το φαντάστηκα. Τρελλάθηκα στο φτάρνισμα μες στ αμάξι. Εν πασει περιπτωσει δεν εχω αναγκη να αποδειξω τιποτα σε κανενα αλλα απο εσενα που βαρας και δυο νοτες θα περιμενα και μια πιο ''μουσικη ''προσεγγιση ''Have a nice day ....KOSTA . Που να προσπαθούσες κιόλας..... ;D Βρε συ Περικλή, τι "μουσικά" να αναλύσω; Με το που τους άκουσα πορώθηκα και κόλλησα ανεπιστρεπτί. Μετά άρχισα να ακούω τι έκαναν από πίσω. Τώρα που μεγάλωσα προσπαθώ να ξανακούω με τα αυτιά που με πόρωναν και όχι αν βαράει στις άρσεις ο Bohnam και βοηθάει στις κόντρα μπασσογραμμές ο Jones, αν ανεβοκατεβαίνει 5 και δύο έκτα κλίμακες ο Plant και αν bendάρει σωστά ο Page. Τι να κάτσω να δω; Τι "έκλεψαν" και τι είναι δικό τους; Τι τεχνικό έχουν άρτιο και που χωλαίνουν; Με δουλεύεις; Αφού το ξέρεις. Punk και blues ακούω...... ;) 8) :P (για αυτό και ξέρω μόνο τις δύο νότες που αναφέρεις) Και δεν είναι τι η ιστορία απέδειξε ότι είναι πλέον κλασσικό και τι όχι. Είναι τι γουστάρω (και βέβαια δεν απολογούμαι αλλά και βαριέμαι να εξηγώ το πως και το γιατί) να ακούω. Πράγμα που όσες πραγματείες-σεντόνια, αναλύσεις κι εξηγήσεις να μου δώσεις και όσες παραθέσεις από το Youtube να βάλεις, ΔΕΝ το νοιώθω ούτε με ενέσεις για τους Aphrodite's Child. Τα περί κολοκυθόπιτας, τα γνωρίζεις.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Punk και blues ακούω...... (για αυτό και ξέρω μόνο τις δύο νότες που αναφέρεις) Εσυ εισαι Pastorius μπροστα μου δηλαδη... ;D..(εγω ξερω να βαρω μονο τη ΛΑ) ΔΕΝ το νοιώθω ούτε με ενέσεις για τους Aphrodite's Child. Εγω που ειμαι... βυζολαγνος.... ;D ποτε ποτε μπερδευομαι και εκστασιαζομαι με τα ...βυζια του Βαγγελη και του Ντεμη στα βιντεο τους... ;D ;D (παικταραδες και φοβερος τραγουδιστης ο Ντεμης αλλα απο image & styling αστα να πανε ... ;D και ως γνωστον χωρις αυτα δεν υπαρχει rock n' roll) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 τα υπολοιπα ποστ δεν τα εχω διαβάσει To μονο που εχασες ηταν οι Zepparella στην σελιδα 19 ;D ;D ;D αφου εισαι και βυζολάγνος ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Ω, Κλειταιμνήστρα Συ, που τα στήθη σου ως ώριμα όπωρα λικνίζονται πάνω από τα κρουστά μου Δες... 'κείνους που τολμούν να μιλήσουν ενώ ξέρουν μόνο δύο νότες Και 'συ Θείε Μπάφε που μαζί με το εύμορφο ούζο μας θάμπωσες Δείξε... Το ΦΩΣ (OK, Periclettos ??) Υ.Γ. : Το ποίημα είναι δικό μου, όχι του περικλή. Το έγραψα για να του κάνω εντύπωσις. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 1) Νέστορα δεν είδα (πάλι) τη θέση σου. Πέταξες τρία βίντεο με υπόνοιες και χαζεύεις το μπάχαλο. 2) Μόνο στον γκομενοχαβαλέ επανήλθες. ;) 1) Τα βίντεο τα έβαλα μόνο για ενημέρωση και εμπλουτισμό των γνώσεων (αυτών που ενδιαφέρονται) των μουσικών του φόρουμ. Το ότι είμαι και παραμένω εραστής της μουσικής (κυρίως σαν ακροατής και λιγότερο σαν παίκτης) νομίζω τόσα χρόνια που τριγυρίζω εδώ, είναι αντιληπτό. Το που έχω τοποθετήσει τους LZ μέσα μου; Πολύ ψηλά στη κορυφή της πυραμίδας. 2) Τι να κάνω που είμαι και μ#^$όδουλος. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 είμαι και παραμένω εραστής Αυτό είναι... ;D ;D ;D Πάντως ευκαιρίας δοθείσης, θα ήθελα να θίξω το γεγονός ότι εσχάτως, το παραμικρό thread άποψης γίνεται αφορμή για «σκυλοκαυγά» Και πραγματικά λυπάμαι που βλέπω παλιά μέλη του Noiz να εμπλέκονται σε ατέρμονες και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις. Δεν ξέρω αν φταίει η άνοιξη, αλλά θα δανειστώ την ατάκα του Yameth και θα αναφωνήσω: Ήμαρτον ΟΚ, άπαντες έχουμε τις απόψεις μας, τις προτιμήσεις μας κλπ, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να εκτοξεύουμε «κοτρόνια». Και εδώ θα πω ότι προτιμώ τις χιουμοριστικές (και ενίοτε εύστροφες), αλλά καλοπροαίρετες τοποθετήσεις, από αυτό το «πολύ κακό» που τον τελευταίο καιρό κάνει την εμφάνιση του με το παραμικρό. Α, και πάντα με αγάπη, αγαπητοί μου brothers in (music) arms :) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Και πραγματικά λυπάμαι που βλέπω παλιά μέλη του Noiz να εμπλέκονται σε ατέρμονες και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις. Γιατί...τα παλιά μέλη δεν έχουν ορμές? Με το ποίημα του Τρόλευ θα τη βγάλουμε? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση