Προς το περιεχόμενο

Led Zeppelin. Πόσο αυθεντικοί ήταν;

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομιζω οτι το πραγμα εχει παρερμηνευτει (συνηθες φαινομενο στο φορουμ )

Αν δεν ειμαι ΣΑΦΗΣ παρακαλω να με διορθωσετε.

Α) Οι ZEPPELIN ηταν ενα από τα μεγαλύτερα γκρουπ της ροκ, αυτο ειναι δεδομενο .

Β) Ο Jimmy Page ηταν ενας πολυ καλος κιθαριστας / συνθετης αλλα οχι και ο κορυφαιος της Rock εγγλεζικης σκηνης .

Γ) Οντως οι zep εκλεψαν (όπως έκαναν οι περισσότεροι) αλλά το καναν καλά και το εξέλιξαν καλύτερα

Περικλή ας μείνουμε στα παραπάνω (με τις διορθώσεις μου) που συμφωνούμε αμφότεροι και μην το ζαλίζουμε παραπάνω.

Καταλαβαίνω και καταλαβαίνεις.

Και όποιος δεν καταλαβαίνει είτε να προσπαθήσει (αξίζει) είτε να το αφήσει γιατί είναι αργά.

1) Τα βίντεο τα έβαλα μόνο για ενημέρωση και εμπλουτισμό των γνώσεων (αυτών που ενδιαφέρονται) των μουσικών του φόρουμ.

Τρίχες κατσαρότατες καλέ μου φίλε.

Τρεις youtubeοπαραθέσεις χωρίς κανένα σχόλιο σου, σχετικά με το plagiarism των Zep, δεν συνιστά ενημέρωση. Αν ήθελες να γράψεις και να τοποθετηθείς, να το κανες. Αν βαριέσαι, μην το ξεκινάς.

Αλλά επιμένω, μπάχαλο ήθελες. ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 255
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Σβήστηκε ένας χαριτωμένος διάλογος, please hold your horses και αποφύγετε κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς αν θέλετε να συνεχιστεί η κουβέντα.

Yes it is!!!

Σβήστηκε ένας χαριτωμένος διάλογος, please hold your horses και αποφύγετε κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς αν θέλετε να συνεχιστεί η κουβέντα.

Δεν υπήρχε τίποτε χαριτωμένο στο διάλογο.

Το μέλος απειλεί άλλα μέλη.

Πέφτουμε σε κάποιον τέτοιο κάθε πέντε χρόνια.

Μέχρι σήμερα είναι η μόνη παραβίαση κανονισμών που δεν συγχωρούσε η Διαχείριση.

Αν έχει αλλάξει αυτό, ας ενημερωθούμε.

Mea Culpa

• Moderator

Πήγα να σβήσω το σβησμένο που εν τω μεταξύ είχε προλάβει να φορτωθεί στον browser μου και έγινε κάτι σαν διαίρεση με το μηδέν και βγήκα στις απαρχές του ιντερνετ και είδα τον trolley με dial up να "δειγματοληπτεί" mp3 των led zeppelin από το napster.

Παρακαλώ κι εγώ για ηρεμία.

Πήγα να σβήσω το σβησμένο που εν τω μεταξύ είχε προλάβει να φορτωθεί στον browser μου και έγινε κάτι σαν διαίρεση με το μηδέν και βγήκα στις απαρχές του ιντερνετ και είδα τον trolley με dial up να "δειγματοληπτεί" mp3 των led zeppelin από το napster.

Duuuuude, trippy......   ;D

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Endless loop!  xD

And isn't it ironic, don't you think?

Τρεις youtubeοπαραθέσεις χωρίς κανένα σχόλιο σου, σχετικά με το plagiarism των Zep, δεν συνιστά ενημέρωση.

Κι' όμως. Οταν κάποιος FB friend μου παρουσίασε τα βιντεάκια, τα είδα και αξιολόγησα ότι θα 'πρεπε να γίνουν ευρύτερα γνωστά. Αν εγώ που είμαι κάποιας ηλικίας και μετά από τόσες ώρες πτ... μουσικών ακροάσεων δεν τα ήξερα, πόσο δε μάλλον νεότεροι ακροατές. Τώρα αν κάποιοι χάνουν τη ψυχραιμία τους, αυτό δεν καθιστά αυτόματα υπεύθυνο εμένα.  8)

InfluenSir!

• Moderator

Τώρα αν κάποιοι χάνουν τη ψυχραιμία τους, αυτό δεν καθιστά αυτόματα υπεύθυνο εμένα.  8)

Χμμμ... και ξανά χμμμμμμ...  :D

Αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα διαβολέα που έβαλες φωτιά στο...χωριό ;D ;D ;D ;D ;D

all this has happened before and will happen again

Η αλήθεια της Ροκ είναι στο Κιθ Ριτσαρντς και τους Ρόλινγκ στόουνς ,οι Μπίλτις ήταν γκέουλες και οι Ζεπ ήταν νεούδια μπροστά τους .Άσε που ο Μπιλ Γουάιμαν έχει πάρει τα περισσότερα και τα καλύτερα μωρά της πιάτσας

Τέλος .Γουλιέλμος Τέλος  ;D ;D ;D

Έχασα τα καλύτερα ρε γμτ ,σβήστκαν  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς συμφορουμίστες ,πως εξαιτίας της εμπέδωσης του Ροκ στη Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μέσω ίντερνετ ,ο αντιπροσωπευτικότερος εκπρόσωπός της στη χώρα πλέον θα γενώ εγώ καθότι με τη βοήθεια του Περικλή που είναι σπουδαίος δράμερ κι εγώ μουναδικός κιζουκίστας ,θα ξεπεράσουμε το δύδυμο των βορειοελλαδιτών εξαδέλφων που απλά πουλάνε μούρη παριστάνωντας τους όμορφους γυρνώντας οβίδεα με ουραίες παρουσίες  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου