gdevelek Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 @Gdevelek: Καλο αλλα παλιο. Τωρα, στο θεμα μας, εχεις να μας πεις κατι σοβαρο ή να το ριξουμε στα ανεκδοτα? :-X Σ' αυτό που έκανα παράθεση, δεν έχω να πω κάτι σοβαρότερο, όχι. Ή μάλλον έχω, στάσου: Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. (ακόμη καλύτερο κι ακόμη παλιότερο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Θα μπορούσα να γράψω πολλά (διότι έχω ακούσει όλα τα άλμπουμ τους, παρέα με τα ανεπίσημα).... Suuuuure my friend, sure. Αμ δεν φαινεται?... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Suuuuure my friend, sure. Αμ δεν φαινεται?... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Από τι φαίνεται; Θεωρείς ότι αδύνατο να τα έχει κάποιος άνθρωπος ακούσει και να μην έχει γίνει περικλής; Λες να περιμέναμε εσένα για να ανακαλύψουμε τη ροκ δισκογραφία; Δώσε μία ερμηνεία τέλος πάντων... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Από τι φαίνεται;Λες να περιμέναμε εσένα για να ανακαλύψουμε τη ροκ δισκογραφία; Για Ροκ δισκογραφια δεν ξερω, αλλα για Deep Purple δισκογραφια μπορω να σου πω πολλα. Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να εχεις οντως ακουσει δισκογραφια DP αλλα να μην εχεις παρει πρεφα απο αυτα που ακουσες. Και στις 2 περιπτωσεις παντως, υπαρχει προβλημα.... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Για Ροκ δισκογραφια δεν ξερω, αλλα για Deep Purple δισκογραφια μπορω να σου πω πολλα. Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να εχεις οντως ακουσει δισκογραφια DP αλλα να μην εχεις παρει πρεφα απο αυτα που ακουσες. Και στις 2 περιπτωσεις παντως, υπαρχει προβλημα.... 8) Με κάλυψες. Φιλιά στον περικλής. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Από τι φαίνεται; Θεωρείς ότι αδύνατο να τα έχει κάποιος άνθρωπος ακούσει και να μην έχει γίνει περικλής; Λες να περιμέναμε εσένα για να ανακαλύψουμε τη ροκ δισκογραφία; Δώσε μία ερμηνεία τέλος πάντων... Tι εννοεις αγαπητε μου οτι ειμαι οπαδος των purple ...μηπως εισαι ''περιεργος'' γενικα; παντως μουσικος δεν πρεπει να εισαι.Και εδω το φορουμ ειναι μουσικο οποτε ενα μινιμουμ γνωσεων θα σ χρειαζοτανε σε σενα και σε καποιους αλλους για να καταλαβετε τι λεμε .Αν ο καθε ενας που δεν εχει παιξει νοτα η τελος παντων νομιζει οτι παιζει εχει γνωμη επι παντος επιστητου σε τετοιο φορουμ τοτε εμεις περισσευουμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Tι εννοεις αγαπητε μου οτι ειμαι οπαδος των purple ...μηπως εισαι ''περιεργος'' γενικα; παντως μουσικος δεν πρεπει να εισαι.Και εδω το φορουμ ειναι μουσικο οποτε ενα μινιμουμ γνωσεων θα σ χρειαζοτανε σε σενα και σε καποιους αλλους για να καταλαβετε τι λεμε .Αν ο καθε ενας που δεν εχει παιξει νοτα η τελος παντων νομιζει οτι παιζει εχει γνωμη επι παντος επιστητου σε τετοιο φορουμ τοτε εμεις περισσευουμε . Στο καλό. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Deep Purple - Smoke On The Water HD 1973 (Live in USA) Αφιερωμενο στους μουσικους του φορουμ (μιλαμε για κανινικους μουσικου και οχι του καναπε & του pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Αφιερωμενο στους μουσικους του φορουμ (μιλαμε για κανινικους μουσικου και οχι του καναπε & του pc Χυδαιότητες, από ένα μέλος που έκανε τα πάντα για την εγκαθίδρυση ενός χυδαίου επιπέδου σε όλο το thread, φτάνοντας στο σημείο να απαιτηθεί το σβήσιμο ποστς. Δεν με αγγίζεις φίλε, ούτε με τα χέρια στην ανάταση. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Περυ ακου και αυτο Deep Purple Beethoven 5th Symphony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση