chrisvek Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Αν έχεις την καλοσύνη στείλτο άλλη μια γιατί δεν μπορί να το δω!ευχαριστώ πολύ!! Στο έστειλα inbox εδώ στο νοιζ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cerealkiller Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 παιδια θελω και εγω να κανω ενα crash μου sizzle,πρεπει να αγορασω ''πριτσίνια''(πως τα ειπε ο pericles)?που τα βρισκω?επισης,αν μπορειτε στειλτε μου το τηλεφωνο του ανθρωπου που μπορει να κανει τη δουλεια..ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 θα πας Μοναστηρακι -Αθηνας και γυρω δρομους και θα ψαξεις ρωτωντας και δειχνοντας ενα δειγμα τι πριτσινι θελεις να μπει .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% σιγουρο αλλα δεν γνωριζω και καποιον που να εχει τετοια πραγματα .Εκει ομως ρωτωντας σε μαγαζια με βιομηχανικα ειδη κλπ θα σε κατευθυνουν.υπηρχε και στην Πειραιως γωνια Μενανδρου καποιος ονοματι Αλεξας που ειχε και εφτιαχνε και τετοιες δουλειες ....τωρα δεν ξερω αν υπαρχει .Τσεκαρε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση