Προς το περιεχόμενο

Barbra Streisand - Evergreen (live)

pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε συ Μανο δεν ψαχνω για ιστοτοπους εξυμνησης ουτε και με νοιαζει απλα θα ηθελα να μην μπαινουμε σε καποια βιντεο που ανεβαζουν αλλα μελη (και τα ανεβαζουν για λογους συναισθηματικους η για να τα δουν καποιοι που τα γουσταρουν) .Οσον αφορα αυτους που εχουν βγαλει τους Βeatles & τον Betowen αχρηστους η οτι αλλο τελος παντων ασ μας δειξουν το δικο τους εργο που προφανως ειναι για την τουαλετα.Οποτε τι να λεμε τωρα.Επιμενω οτι αν δεν μ'αρεσει κατι το προσπερναω και δεν χαλαω την καρδια κανενος αλλου.Τωρα αν εσυ γελας δικαιωμα σου αλλα .... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα δεν κατάλαβες κάτι... Δεν έχω πρόβλημα με τη barbra, ίσα ίσα που μου αρέσει η φωνή της. Πραγματικά, δεν έχω πρόβλημα.

Το βιντεάκι που ανέβασα ήταν απλά μια σάτυρα, τίποτα παραπάνω. Αν θυμάμαι καλά είχα ανεβάσει και το αντίστοιχο βιντεάκι στο θέμα του Bono.

Γενικά θα σου συνιστούσα να δεις το southpark, είναι καλό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σου την πω με αυτο για τα γουστα σου, καμια σχεση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου