Προς το περιεχόμενο

Barbra Streisand - Evergreen (live)

pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ε; αν δεν σ'αρεσει το οποιοδηποτε βιντεο που ανεβαινει καλο ειναι να το προσπερνας και οχι να ανεβαζεις την καθε Αμερικανικη ''εξυπναδα''και να χαλας το θεμα που καποιος εχει ανεβασει .Στο κατω κατω δεν ειναι στο ''παιδικη χαρα''.Εκει εχει χωρο για να κανεις την πλακα σου. :( :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαλαρος ειμαι ... ;D αλλα οπως ειπα η στοιχειωδης ευγενεια παραπεμπει στο ''δεν σ'αρεσει προσπερνα το'' 8).Εγω τουλαχιστον στον τομεις :βιντεο ,κλιπς ,τι μουσικη ακουτε τωρα δεν εχω κανει τιποτα τετοιο δεν υπαρχει λογος αλλωστε.Δηλαδη αν αρχισουμε και χαλαμε ο ενας τις επιλογες του αλλου θα γινει της ποπης .Ειπαμε οτι υπαρχει και η ''παιδικη χαρα '' . ;D

Εν πασει περιπτωσει δεν θα συνεχισω την ''αντιπαραθεση'' .

Ναι ε; αν δεν σ'αρεσει το οποιοδηποτε βιντεο που ανεβαινει καλο ειναι να το προσπερνας και οχι να ανεβαζεις την καθε Αμερικανικη ''εξυπναδα''και να χαλας το θεμα που καποιος εχει ανεβασει .Στο κατω κατω δεν ειναι στο ''παιδικη χαρα''.Εκει εχει χωρο για να κανεις την πλακα σου. :( :(

Συγνώμη που προσέβαλα την... Αιγαλεώτησα καλλιτέχνιδα  ;D με αυτές τις βλακείες των Αμερικάνων. Δε θα το ξανακάνω  ;D

Πάντως αν θέλεις ιστιότοπο εξύμνησης, θα σου πρότεινα με κάθε φιλικότητα το http://www.barbrastreisand.com/us/home γιατί αν στραβώνεις τόσο με μια πλάκα, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι κάτι Beatles και κάτι Beethoven έχουν βγει σχεδόν άχρηστοι και ατάλαντοι στον ελληνικό ιστιοχώρο  ;D, φαντάσου να πιάσουν στο στόμα τους τη barbra, ούτε κολυμπηθρόξυλο δε θα μεινει  ;D ;D ;D

( τα γράφω αυτά και εχω δακρύσει στα γέλια, στο λεω για να μην με παρεξηγήσεις  ;D )

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου