funkysoul Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 αλλαξα τα ποτεσιομετρα της στρατ μου σε 500αρια και αποκτησα προβλημα. εχω κανει αυτο το δεσιμο http://www.tonerider.com/images/pickups/wiring/Tonerider_strat_wiring.pdf ολλα δουλευουν κανονηκα αλλα οταν ακουμπαω το pickguard ακουγεται λες και εχει μεσα κα'να ποντικο. απτα νευρα μου το ελυσα και το ξανα εδεσα και παλι τα ιδια.μεχρι που παει το μυαλο μου να τα εχει παιξει το switch! καμια βοηθεια? papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Έχεις γενικά εμπειρία στις κολλήσεις; Πάντως μου φαίνεται περίεργο ο θόρυβος να προκαλείται όταν "ακουμπάς" το pickguard. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Έχεις γενικά εμπειρία στις κολλήσεις; Πάντως μου φαίνεται περίεργο ο θόρυβος να προκαλείται όταν "ακουμπάς" το pickguard. δεν ειμαι και το επαγγελματος αλλα εχω κανει και αλλες αλαγες χωρις προβλημα.το εκανα 2 φορες point to point ακριβος papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Όταν πειράζεις ποτς, διακόπτη; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Όταν πειράζεις ποτς, διακόπτη; οχι καθαρα papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 από τι υλικό είναι το pickguard? "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 από τι υλικό είναι το pickguard? πλαστικο και με alluminium tape περασμενο απο κατω papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 μηπως ακουμπας καποια βιδα στο pickguard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 μηπως ακουμπας καποια βιδα στο pickguard? οχι απλα στιριζω το χερι κατω απτις χορδες. ποσο ρολο μπωρει να εχει η ποιοτητα των κολησεων?αφου ομως δουλευουν ολες οι θεσεις κανονηκα? papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 να αποκλεισουμε την περιπτωση να "ζουλας"κανενα καλωδιακι κατα την τοποθετηση του pickguard ,με το σωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση