Προς το περιεχόμενο

The Poogie Bell Band at Half Note jazz club

pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλημερα σε ολους ..τωρα τελευταια μου φαινεται παραβγαινω (εξοδα) αλλα αυτο το αποψινο δεν ηθελα να το χασω.Αφου ακουσα το cd στον Εν Λευκω και την συνεντευξη του Poogie Bell

ειπα :ειναι να πηγαινεις ο τυπος ειναι ΑΡΧΗΓΟΣ.Τετοια μπαντα ειχα καιρο να ακουσω.

Τα μελη :Bobby Sparks :keys,Chris Hemingway:sax,Michael Patches Stewart:trumpet & Poogie

Bell :drums.

Hταν εκπληκτικο το show σαν να επαιζε ο Miles Davis με την μπαντα του .ΕΠΑΙΞΑΝ και τι δεν επαιξαν (Marcus Miller,Herbie Hancock,Pastorius ,ΔΙΚΑ τους κομματια και στο encore TUTU (ναι το ομονυμο κομματι και το επαιξαν καταπληκτικα !!!!)

Τι να σας περιγραψω τη μεστοτητα;τον ηχο του γκρουπ;τα παιξιματα ;τα σολος ;Θελω 10 σελιδες.

Απλα θα γραψω πως αυτοι οι μουσικοι ειναι συνεργατες ως επιτο πλειστον του Μarcus Miller,David Sanborn κλπ.Ο κοσμος καποιες στιγμες σηκωθηκε και χορευε ..το grοοve ηταν απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ,ο πληκτρας επαιζε με τεσσερα χερια (συγνωμη τεσσερα οργανα ηθελα να πω)

Hammond XK3 δισκαλο+Leslie 3300,wurlitzer electric piano,Korg triton και ενα κλαβιε που επαιζε μονο μπασο (αυτος ηταν το μπασο στην μπαντα και εσκιζε ).Οι δυο πνευστοι Κορυφες (ασε τι να λεμε τωρα ) ο δε drummer μου θυμισε τον Budy Miles σε νεα εκδοση .

Μακαρι να μπορουσα να τους ξαναδω .Στο μεταξυ πουλαγαν και τα cd τους και ο κοσμος ανταποκριθηκε απ'οτι ειδα .Ηταν απο τις βραδυες που θα θυμαμαι για καιρο ακομα.Χρονια πολλα και καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζηλευω! Ο Poogie Bell ειναι απο τους αγαπημενους μου ντραμερ και η σολο δισκογραφια του ειναι πολυ αξιολογη, το Get on the Kit ειναι απλα δισκαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου