pericles Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 ΑΥΤΗ κυριοι ειναι η Annita Baker με την τοσο ζεστη -πλουσια φωνη .Απολαυστε την Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 ΑΛΛΟ ενα με την ΑΝΝΙΤΑ οπου κιθαρα παιζει ο ΓΝΩΣΤΟΣ Lee Ritenour (με μαλλι απο το κομμωτηριο μαματο ) χωνει και ενα σολο στο τελος ...γιατι η μπαντα δεν μαμαει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 αχ αυτο το "sweet love", πόσο πολύ το έχω τραγουδήσει (σε διάφορες φάσεις της ζωής μου) από τα 14 μου που το πρωτοάκουσα!να είσαι καλά, που μου το θύμισες και πάλι! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Aμα τραγουδας Annita Baker πρεπει να το λεει η καρδουλα σου Γεωργια .Παει να πει οτι τα'' λες '' γενικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση